Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.
 
Avoimet työpaikat:
 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme nyt Pirkkalaan aluemyyntipäällikköä vastaamaan B2B-ratkaisumyynnistä Pirkanmaan ja osittain Pohjanmaan alueella.

Tärkein tehtäväsi on tarjota tuote- ja palveluportfoliostamme kokonaisratkaisuja suurille ja keskisuurille asiakkaillemme. Tavoitteenasi on kasvattaa tuoteryhmämyyntiä niin nykyisissä asiakkuuksissa kuin uusasiakashankinnallakin. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen ja pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeet sekä muodostamaan niihin parhaiten soveltuvan ratkaisun. Vakuuttavuudellasi saat asiakkaan tarvittaessa vaikka muuttamaan omia toimintatapojaan. Aktiivinen ja asiantunteva työskentelytapasi saa asiakkaat sitoutumaan sekä kehittämään yhteistyötä kanssamme myös tulevaisuudessa.

Etsimme sinua, jolla on kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä teollisuudelle tai konepajayrityksille. Kokemus kaasunjakelusta tai siihen liittyvistä palveluista sekä hitsauksesta ovat eduksesi. Ymmärrät hyvän palvelun, pystyt ajattelemaan innovatiivisesti ja tarjoamaan näkemyksellisyyttä asiakkaillesi. Pidät asiakastyytyväisyyttä tärkeänä arvona ja työskentelet pitkäjänteisesti, itsenäisesti ja luottaen omiin kykyihisi. Viihdyt aktiivisessa myyntityössä ja haet jatkuvasti uusia kaupantekomahdollisuuksia sekä pidät huolta olemassa olevista asiakkuuksistasi. Sinulla on halua olla myös mukana kehittämässä yritystämme edelleen kokonaisratkaisujen toimittajaksi. Tuot ideoita ja asiakastarpeita myös alueeltasi tuotekehityksemme käyttöön. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Raportoit tehtävässäsi suora- ja ratkaisumyynnin myyntipäällikölle. Työtehtävä edellyttää autolla matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työkentän suomalaisessa kasvavassa perheyrityksessä, joka investoi vahvasti tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.

Oletko etsimämme aktiivinen B2B ratkaisumyynnin osaaja? Hae tehtävää 19.11.2017 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=50690&refno=FI-11653 . Käytä hakemuksessasi viitettä FI-11653.

 


Kaasut ovat osa jokapäiväistä elämäämme – ilman niitä, moni asia ympärillämme pysähtyisi. Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä. Työllistämme 200 työntekijää ympäri Suomea. Investoimme voimakkaasti vetyteknologiaan ja haluamme näyttää esimerkillämme, että kannamme vastuun huomisesta.