Woikosken Asiakastiedote

Hyvä Asiakkaamme,

Siirrymme 1.1.2020 alkaen uuteen toiminnanohjausjärjestelmään. Jotta siirtyminen järjestelmästä toiseen onnistuu, kaikkien pakattujen kaasujen (pullot, kannut, dewarit, minikontit, tarvikkeet) toimituksissamme on myynti- ja toimituskatko, jonka aikana inventoimme kaikki uuteen järjestelmään siirrettävät tuotteet ja pullot. Jälleenmyyntipisteiltämme ei ole myöskään kaasumyyntiä tuona aikana. Katko ei koske autosäiliö- tai putkitoimituksia.

Vuoden 2019 viimeiset asiakastoimitukset ja palautukset pakatuilla tuotteillamme ajetaan 20.12., myynti ja kuljetukset jatkuvat jälleen normaaliaikataulujen mukaisesti 3.1.2020.

Pyydämme huomioimaan myynti- ja toimituskatkon ja tarkastamaan, että kaukovalvonnassa olevat patteri-ja pullokaasukeskukset ovat täynnä, sekä tilaamaan kaikki pakattujen kaasujen tuotteet ajoissa sekä tilaamaan määrän, jolla selviätte kyseisen ajankohdan yli. Tallennamme ylimääräisinä tilattaville tuotteille vuokravapautta, joten mainitsettehan siitä tilauksen yhteydessä. Kaasun hinta veloitetaan näistä normaalin sopimuksenne mukaisesti. Toivomme teidän myös palauttavan tyhjiä pulloja mahdollisimman paljon täyttöön tehokkaan pullokierron varmistamiseksi. 

Tiivistettynä toimintaohje: Tilatkaa pakattuja kaasuja hyvissä ajoin ennen 20.12. tuotteita niin, että ne riittävät 3.1. saakka sekä palauttakaa mahdollisimman paljon pulloja täyttöön. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa!

 

Mikäli teillä herää kysymyksiä, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme: 

asiakaspalvelu@woikoski.fi
p. 040 166 2023

Sivut