Woikoski aloittaa yt-neuvottelut

Oy Woikoski Ab aloittaa yt-neuvottelut. Neuvottelut alkavat 22.4.2016 ja kestävät vähintään kuusi viikkoa. Neuvottelujen piirissä on koko Woikosken henkilöstö. Neuvottelut voivat johtaa enimmillään 70 palvelussuhteen päättymiseen. Suunnitelmissa on Kotkan, Turun, Varkauden ja Imatran toimipisteiden mahdollinen sulkeminen ja koko yrityksen toimintojen uudelleenorganisointi.

Yt-neuvotteluiden taustalla on merkittävästi muuttunut markkinatilanne, olennaiset muutokset yhtiön toimintaympäristössä, tiukentunut kilpailutilanne ja toiminnan tehokkuuden lisäämistarve.

Suunnitellulla toiminnan uudelleenorganisoinnilla pyritään tehostamaan yhtiön toimintaa, parantamaan asiakaspalvelua ja kilpailukykyä vahvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

"Tavoitteenamme on kehittää Woikosken toimintamallia ja rakenteita vastaamaan entistä paremmin toimintaympäristön vaatimuksiin. Meidän on vahvistettava toiminnallista ja taloudellista perustaa, jolla turvaamme yhtiömme tulevaisuuden toimintaedellytykset", toteaa toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Clas Palmberg.

Yhteistoimintaneuvottelujen tavoitteena on löytää ratkaisut, joilla Woikosken henkilöstövoimavarat sopeutetaan yrityksen kannattavan toiminnan tasoon. Mahdolliset toimenpiteet tullaan toteuttamaan neuvottelujen päättymisen jälkeen. Yksityiskohdat täsmentyvät neuvottelujen edetessä.

  • ADR-lisä 21.9.2018 – Logistiikkayritysten veloittama ADR-lisä lisätään 01.10.2018 alkaen Oy Woikoski Ab:n tilausten kuljetuskustannuksiin alalla vallitsevan yleisen käytänteen mukaisesti.
  • Euroopan laajuinen hiilidioksidipula 30.6.2018 – Hiilidioksidia syntyy muiden prosessien sivutuotteena ja tuotanto-ongelmat ja seisakit, sekä k
  • Woikoski onnittelee Hitsauksen Suomen mestaruuskilpailun 2018 voittaja Jan Halosta 10.6.2018 – Hitsauksen Suomen mestaruuskilpailun 2018 voittajat julistettiin Nordic Welding Expossa Tampereella. SM-kisan voitti Jan Halonen VAMM Steeliltä.
  • Woikoski onnittelee 1.6.2018 – Woikoski onnittelee kaikkia koulutuksistaan valmistuneita ja toivottaa aurinkoista kesää!
  • Oikeusministeri vierailulla Woikoskella 28.5.2018 – Woikoskella kävi merkittäviä vieraita, kun oikeusministeri Antti Häkkänen vieraili Voikosken toimipisteellämme tänään tapaamassa Sari ja Clas Palmbergia, sekä tutustumassa Woikosken toimintaan.
  • Esittelyssä sponssikohteemme Niko Wilenius 25.5.2018 – Niko Wilenius: ikä 10 vuotta. Aloittanut ajamisen myös vuonna 2013. Edustaa myös Simk ja viime kaudella ajanut myös ensimmäistä kautta MX liigaa. Luokkana MX 65.

Sivut