WOIKOSKI ETSII MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Haemme Woikoski Oy:lle vakinaiseen työsuhteeseen energistä markkinointipäällikköä.

Markkinointipäällikkönä tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan yhtiön markkinointia sekä viestintää niin strategisella kuin käytännönkin tasolla. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakas- ja sidosryhmämarkkinointi sekä sisäinen viestintä, jossa työparinasi toimii johdon sihteeri. Toimit avainhenkilönä mediayhteistyössä, tapahtumamarkkinoinnissa ja sponsorointikumppanuuksissa. Vastaat yrityksen tunnettuuden lisäämisestä myös muilla markkinoinnin ja viestinnän keinoilla. Työssäsi vahvasti mukana on sosiaalisen median ja digitaalisten kanavien hyödyntäminen.

 

Odotamme sinulta

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Graafinen osaaminen sekä monipuolisten markkinointi- ja viestintätyökalujen käyttö on sinulla erinomaisella tasolla. Työskentelet oma-aloitteisesti, pidät langat käsissä ja projektit aikataulussa myös kiireisimpinä hetkinä. Olet idearikas ja luova, työskentelet reippaalla ja positiivisella sykkeellä. Suomen kielen taitosi on erinomainen, mutta myös englannin kieli taipuu vaivattomasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Hallitset erinomaisesti työtäsi helpottavat työkalut (MS Office, Adobe CS). Valokuvauksen osaaminen on tehtävässä eduksi.

 

Koulutus ja työkokemus

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden käytännön kokemusta ja näyttöjä vaativista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä sekä yrityskuvan rakentamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus markkinoinnin tai viestinnän parista. Vaikka tehtävässä vaaditaan strategisen markkinointiviestinnän osaamista, odotamme sinulta kiinnostusta ja valmiutta myös perustehtävien tekemiseen.

 

Muut tiedot

Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP Group Kouvola, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, ma 14.8. ja ke 16.8. klo 8-10.
Hae tehtävään 18.8. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen os. kirsi.lantta@vmp.fi.

 

Kesto

rekrytointitoimeksianto / vakinainen tehtävä

 

Lisätietoja

Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369

 

Hakeminen

Hae paikkaa viimeistään 18.08.2017 mennessä.

 

Lisätiedot

  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2017
  • Yhteyshenkilö: Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi
  • Puhelin: 050 414 6369
  • Sijainti: Voikoski

 

Sivut