Ammattilaisille

Joulun juhlapyhistä johtuvat poikkeukset toimituksissa

Arvoisa asiakkaamme,

Asiakkaita pyydetään huomioimaan tilauksissaan joulun juhlapyhät, ja tilaamaan riittävästi kaasuja joulua edeltävinä ajopäivinä. Arkipyhät aiheuttavat poikkeavan kuljetusaikataulun kaasutoimituksissamme, jolloin toimitamme ainoastaan hätätoimitukset. Pyydämme huomioimaan tämän kaasutilauksia tehdessänne ja tekemään tilauksenne ennakoiden edeltävälle tai seuraavalle sovitulle ajopäivälle.

Kaasutoimituksissamme on katkos seuraavien arkipyhien vuoksi:

suomi

Hae meille töihin!

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Pirkkalaan tekniikan tiimiin huoltoasentajaa!

Tehtävässä toimit Woikosken Medical-asiakaskohteiden huolto-, kunnossapito- sekä asennustehtävissä. Vastuullesi kuuluvat myös kaasujakelujärjestelmien kuntotarkastukset, tulosten raportointi sekä verkoonästytteiden toimenpiteet.

Määrittelemätön

Pinnoitushitsausta Titanilla

Suoritimme pinnoitushitsaustestin 16mo3 materiaalille asiakkaan toiveesta löytää ratkaisu monimutkaiseen ja aikaa vievään pinnoitusprosessiin, jota lähdimme tutkimaan tarkemmin.

Lue lisää testin loistavista tuloksista ja mahdollisuuksista kustannussäästöihin EWM:n hitsauskoneilla.

Määrittelemätön

Konepaja Santalahti Oy luottaa kaasujen lisäksi Woikoskeen myös hitsauskoneissa

Konepaja Santalahti Oy on täyden palvelun ammattitaitoinen alihankintakonepaja. He tarjoavat asiakkailleen vaativat levyseppä-hitsaukset, CNC-koneistukset ja projektitoimitukset, sekä alihankintatyönä mm. pintakäsittelyt ja kuljetukset. Konepaja Santalahdelle on tärkeää tarjota asiakkailleen hallittua ja joustavaa tilaus-toimitusprosessia, kokonaistehokkuutta sekä toiminnan ja tuotteen laatuvarmuutta. Tästä syystä he ovat valinneet kumppanikseen Woikosken ja EWM:n hitsauskoneet.

suomi

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ammattilaisille