Ammattilaisille

Pinnoitushitsausta Titanilla

Suoritimme pinnoitushitsaustestin 16mo3 materiaalille asiakkaan toiveesta löytää ratkaisu monimutkaiseen ja aikaa vievään pinnoitusprosessiin, jota lähdimme tutkimaan tarkemmin.

Lue lisää testin loistavista tuloksista ja mahdollisuuksista kustannussäästöihin EWM:n hitsauskoneilla.

Määrittelemätön

Konepaja Santalahti Oy luottaa kaasujen lisäksi Woikoskeen myös hitsauskoneissa

Konepaja Santalahti Oy on täyden palvelun ammattitaitoinen alihankintakonepaja. He tarjoavat asiakkailleen vaativat levyseppä-hitsaukset, CNC-koneistukset ja projektitoimitukset, sekä alihankintatyönä mm. pintakäsittelyt ja kuljetukset. Konepaja Santalahdelle on tärkeää tarjota asiakkailleen hallittua ja joustavaa tilaus-toimitusprosessia, kokonaistehokkuutta sekä toiminnan ja tuotteen laatuvarmuutta. Tästä syystä he ovat valinneet kumppanikseen Woikosken ja EWM:n hitsauskoneet.

suomi

WOIKOSKI MESSUILLA

NORDIC WELDING EXPO-MESSUT käytiin 20-22.3. Tampereen Messukeskuksessa, jossa lanseerasimme hitsauksen kokonaiskonseptimme, sekä esittelimme markkinoiden kuumimman hitsauskonebrändin, saksalaisen EWM:n sekä sveitsiläisen hitsauskypärävalmistajan, Optrelin uusimpia innovatiivisia tuotteita. Kuvassa standin purkua.

Kiitos kaikille standilla vierailleille, messut onnistuivat upeasti!

Toukokuussa vuorossa teollisuuden suurtapahtuma Pohjoinen Teollisuus, 23.-24.5.2018 Oulussa, jossa Woikoski on standilla 420 – tervetuloa Ouluun!

Määrittelemätön

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ammattilaisille