Ammattilaisille

Pinnoitushitsausta Titanilla

Suoritimme pinnoitushitsaustestin 16mo3 materiaalille asiakkaan toiveesta löytää ratkaisu monimutkaiseen ja aikaa vievään pinnoitusprosessiin, jota lähdimme tutkimaan tarkemmin.

Lue lisää testin loistavista tuloksista ja mahdollisuuksista kustannussäästöihin EWM:n hitsauskoneilla.

Määrittelemätön

Konepaja Santalahti Oy luottaa kaasujen lisäksi Woikoskeen myös hitsauskoneissa

Konepaja Santalahti Oy luottaa kaasujen lisäksi Woikoskeen myös hitsauskoneissa

Konepaja Santalahti Oy on täyden palvelun ammattitaitoinen alihankintakonepaja. He tarjoavat asiakkailleen vaativat levyseppä-hitsaukset, CNC-koneistukset ja projektitoimitukset, sekä alihankintatyönä mm. pintakäsittelyt ja kuljetukset. Konepaja Santalahdelle on tärkeää tarjota asiakkailleen hallittua ja joustavaa tilaus-toimitusprosessia, kokonaistehokkuutta sekä toiminnan ja tuotteen laatuvarmuutta. Tästä syystä he ovat valinneet kumppanikseen Woikosken ja EWM:n hitsauskoneet.

suomi

WOIKOSKI MESSUILLA

NORDIC WELDING EXPO-MESSUT käytiin 20-22.3. Tampereen Messukeskuksessa, jossa lanseerasimme hitsauksen kokonaiskonseptimme, sekä esittelimme markkinoiden kuumimman hitsauskonebrändin, saksalaisen EWM:n sekä sveitsiläisen hitsauskypärävalmistajan, Optrelin uusimpia innovatiivisia tuotteita. Kuvassa standin purkua.

Kiitos kaikille standilla vierailleille, messut onnistuivat upeasti!

Toukokuussa vuorossa teollisuuden suurtapahtuma Pohjoinen Teollisuus, 23.-24.5.2018 Oulussa, jossa Woikoski on standilla 420 – tervetuloa Ouluun!

Määrittelemätön

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ammattilaisille