Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.

Avoimet työpaikat:

Haemme Kokkolan tehtaille kunnossapitoasentajaa. Tehtävässä toimit päivätyössä Woikosken Kokkolan kolmen tehtaan mekaanisen kunnossapidon tehtävien parissa raportoiden kunnossapitopäällikölle. Työ sisältää tehtaiden tuotantolaitteiden kunnossapitoa kuten ennakkohuoltoja, vianetsintää ja korjaavaa kunnossapitoa sekä muita huoltotehtäviä.

Lue lisää ja hae tehtävään tästä

 

Haemme Voikosken toimipisteelle logistiikkaoperaattoria vastaamaan materiaalivirtojen käsittelystä toimipisteellä ja toiminnanohjausjärjestelmässä. Tehtäviisi kuuluu mm. saapuvien kuormien purkaminen, lähtevien lastaaminen sekä tuotteiden siirto toimipisteillä, varastoissa ja niiden välillä. Vastaat myös varastojen inventoinnista sekä trukkien ja pyöräkuormaajien huoltotoimenpiteistä.

Lue lisää ja hae tehtävään tästä

 

Kaasut ovat osa jokapäiväistä elämäämme – ilman niitä, moni asia ympärillämme pysähtyisi. Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä. Työllistämme 200 työntekijää ympäri Suomea.