Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä avoimet työpaikat:

Oy Woikoski Ab on vahvasti tulevaisuuteen katsova ja kehittyvä yritys. Visiomme on olla paras työyhteisö ja yhteistyökumppani. HR-osasto on tärkeässä roolissa vision toteutuksessa sekä kehityksen eteenpäin viejänä.

Etsimme meille Voikosken pääkonttorille nyt

HR-AMMATTILAISTA

Tehtävä on vastuullinen ja monipuolinen näköalapaikka koko organisaation HR-asioihin. Vastuullasi on kaikkien työsuhteen elinkaareen liittyvien prosessien hallinnoiminen ja henkilöstöjärjestelmien kehitystyö. Toimit esimiesten tukena ja henkilöstön osaamisen varmistajana sekä kehittäjänä. Teet tiivistä yhteistyötä johdon ja esimiesten kanssa suoritusten johtamisen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi. HR-ammattilainen toimii myös pääkäyttäjänä HRM-järjestelmän henkilöstötietojen ylläpidossa ja vastaa niihin liittyvistä kehityshankkeista. Vastaat lisäksi rekrytointien käynnistämisestä, työsopimusten valmistelusta, henkilöstö- ja koulutussuunnitelman laadinnasta sekä henkilöstön neuvonnasta työsuhdeasioissa.

Odotamme sinulta

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta monipuolisista, vastaavista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Tehtävä edellyttää vankkaa asiantuntemusta työsuhde- ja työkykyjohtamisesta osana yrityksen strategiaa sekä työlainsäädännön vahvaa tuntemusta. Aiempi kokemus palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmien kehittämisestä on tehtävässä eduksi. Asiantuntijatyön ohella sinulta hoituu luontevasti myös tehtävässä olevat rutiinit.

Odotamme innovatiivista ajattelutapaa ja erityisesti vahvaa asioiden toimeenpanokykyä esimiesten avuksi ja heidän kanssaan. Olet avoin muutokselle ja omaat näkemystä, kuinka HR-toimintoja parannetaan liiketoiminta- ja asiakaslähtöisesti. Kemian perusteollisuuden työehtosopimusten hallinta ja aiempi HR-järjestelmien käyttökokemus on plussaa. Arvostamme sujuvaa kirjallista esitystapaa, monipuolista tietoteknistä osaamista, tiedonhankintataitoja, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä toimia yrityksen eri organisaatiotasojen kanssa.

Muut tiedot

Oy Woikoski Ab on vahvasti tulevaisuuteen katsova ja kehittyvä yritys. Visiona on olla paras työyhteisö ja yhteistyökumppani. HR-osasto on tärkeässä roolissa vision toteutuksessa sekä kehityksen eteenpäin viejänä. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön, jossa arvostamme tiimityöskentelytaitoja. Toimit toisen HR-asiantuntijan työparina ja raportoit yhtiön kehitysjohtajalle.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP Group Kouvola, yrittäjä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, maanantaina 24.4. ja tiistaina 25.4. klo 14-17. Mikäli koet olevasi hakemamme ammattitaitoinen HR-osaaja, lähetäthän hakemuksesi 30.4. mennessä sähköpostitse os. kirsi.lantta@vmp.fi. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive.

 

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.
 

 


Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Valmistamme, jakelemme ja maahantuomme lääkkeellisiä kaasuja ja meillä on Suomessa useita lääketehtaita ja lääketukkukauppoja. Jokainen lääkkeellinen asiakas on meille tärkeä - sairaala tai yksittäinen kotihappihoitopotilas. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.