Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.
 

Avoimet työpaikat:

Haemme nyt osaavaan joukkoomme tekniikan tiimiin huoltoasentajaa. Lue lisää ja hae 24.11. mennessä!

Tehtävässä toimit sivuvetytuotannon ja Woikosken omien tuotanto- ja täyttölaitosten korjaavan sekä ennakkohuollon parissa. Vastuullesi kuuluu isona osana myös asiakkaiden luona tehtävät huolto- ja asennustyöt Kaakkois-Suomen alueella.

Odotamme sinulta

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus (esim. kone- ja automaatioasentaja/koneteknikko). Tehtävässä menestyminen edellyttää konetekniikan ja mekaniikan hyvää tuntemusta sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme myös hitsaustaitoa sekä voimassa olevaa työturva- ja tulityökorttia. Odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa, ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista työskentelyotetta. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen sekä sopeudut hyvin muuttuviin ja haasteellisiin tilanteisiin, joissa pystyt toimimaan tarpeen vaatiessa myös yksin. Tehtävä edellyttää konkreettisten huolto- ja korjaustoimenpiteiden itsenäistä toteuttamista sekä matkustusvalmiutta. Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen teknisen sanaston osaamista.

Muut tiedot

Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla vetovoimainen työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan. Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytoinnista vastaa VMP Group Kouvola / Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369 (ma-pe klo 8-10). Täytä hakemuksesi 24.11. mennessä os. www.vmp.fi ja merkitse hakemukseesi ”Huoltoasentaja Woikoski”.

 


Kaasut ovat osa jokapäiväistä elämäämme – ilman niitä, moni asia ympärillämme pysähtyisi. Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä. Työllistämme 200 työntekijää ympäri Suomea. Investoimme voimakkaasti vetyteknologiaan ja haluamme näyttää esimerkillämme, että kannamme vastuun huomisesta.