Sponsorointi 2017

Sponsoroimme vuosittain eri liikuntalajien ja harrastusten edustajia.

Kuvassa Crosskart Driver Lauri Halonen

Vuoden 2017 sponsorointikohteet

Suvi Jyrkiäinen on toisen polven autourheilija Hämeenlinnasta. Suvi ajaa V1600-luokkaa radalla, ja viime vuoden debyyttikaudella hän voitti Vuoden tulokaskuski -palkinnon. Seuraavat kaksi vuotta Suvi ajaa kilpaa samassa luokassa uudella Mazda 2-sarjan autollaan.

 

Mäntyharjun Virkistys on yleisseura, joka perustettiin vuonna 1920 nimellä Mäntyharjun Aseman seudun Woimistelu- ja Urheiluseura Virkistys. Nykyään seuraan kuuluu kuusi jaostoa ja jäseniä on noin 700. Virkistys on saavuttanut menestystä monissa lajeissa, kuten voimistelussa, tanssiurheilussa ja hiihdossa. Kuvassa MäVi:n Kielot, 16-20 vuotiaiden tanssillisen voimistelun joukkue.

 

Mäntyharjun Ratsastajat ry (MRA) on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, jonka tarkoituksena on edistää ratsastusurheilua ja hevosharrastusta Mäntyharjussa ja lähikunnissa. Seuran arvot ovat yhteishenki, hevosmiestaidot, turvallisuus, liikunnallisuus ja ympäristönsuojelu. MRA on ratsastuksen Sinettiseura ja seura on palkittu kahdesti Kaakkois-Suomen alueen parhaana ratsastusseurana.

 

Tiina Polso on 41-vuotias ratsastusalan ammattilainen ja kouluratsastaja Kouvolasta. Tiina on harrastanut ratsastusta säännöllisesti 6-vuotiaasta saakka, ensin enemmän innostuneena esteratsastuksesta ja sittemmin kouluratsastuksesta. Hän on saavuttanut lukuisia voittoja sekä sijoituksia nuorten hevosten kansallisissa luokissa, sekä sijoituksia että voittoja Vaativa B-, Vaativa A-, Prix de Georges- sekä Intermediare I -tasolla. Tällä hetkellä Tiina kilpailee Suomessa nuorten hevosten champion -sarjassa, Vaativa B-Vaativa A -tasolla sekä intermedial-tasolla. Tiina on intohimoinen kouluratsastuksen suhteen: treenaten suunnitelmallisesti kaikilla käytössä olevilla hevosilla kohti kansainvälisiä Grand Prix-luokkia. Hän kuuluu myös kahdella hevosella (Woikoski Rainman II sekä Woikoski Seaside Figaro) TopDressageFinland -valmennusryhmään, joka on Suomen maajoukkueen valmennusryhmä ratsukoille, jotka tavoittelevat kansainvälistä Grand Prix-tasoa. 

 

Iiris Kankfelt on 13-vuotias kilparatsastaja Valkealasta. Aragorn poninsa kanssa Iiris on kilpaillut kouluratsastuksessa 2-tasolla hyvällä menestyksellä. Keväällä 2016 Iiris saavutti Kaakkois-Suomen hallimestaruuksissa pronssia poniluokassa. Kauden päätöskisat syksyllä olivat Lappeenrannassa, josta tuliaisina oli avoimen helppo B-luokan voitto. Iiriksen tulevaisuuden tavoitteena on saavuttaa Suomen poniratsastajien parhaimmisto.

 

Monilahjakkuus Onni Paasonen tulee Mäntyharjun Kinnin kylästä. Onni harrastaa hiihtoa, ampumahiihtoa, yleisurheilua, Freegymiä ja pianon soittoa. Onnin paras saavutus tähän mennessä on ampumajuoksun SM-kilpailuista saavutettu 20. sija vuodelta 2016. Piirinmestaruuksia on tullut maastojuoksussa 2015 ja hiihdon parisprintissä 2017. Lukuisia mitaleita piirinmestaruus- ja aluemestaruustasolla eri lajeissa. Onnin motto on: "Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina!"

 

Liikuntaseura JPS-75 ry on yleisseura, jonka näkyvimpänä lajina on salibandy. Seuraan on perustettu kahden viimeisen vuoden aikana kolme juniorijoukkuetta, jonka lisäksi seurassa on kaksi miesten ja naisten joukkue. Yhteensä pelaajia on hieman yli 100. Salibandyn lisäksi seura harrastaa kuntoliikuntaa useissa lajeissa mm. juoksu, hiihto ja triathlon. JPS-75 ry:lle on tärkeää kasvattaa nuorista liikunnallisia nuoria ja aikuisia sekä kannustaa myös aikuiset liikkumaan omalla tasollaan. Junioreissa tavoitteena on pitää maksut ja kynnys matalana, että jokaisella on halutessaan mahdollisuus tulla mukaan.

 

Anna Olmala pelaa jalkapalloa hyökkääjänä ONS:n naisten liigajoukkueessa. Viime kausi oli Annan ensimmäinen kausi liigassa ja hän teki seitsemän maalia ja ONS sijoittui liigassa kahdeksanneksi. Anna käy urheilulukiota toista vuotta ja treenaa kymmenen kertaa viikossa.

 

Matias Lantta on 19-vuotias mikkeliläinen, joka edustaa Mikkelin Hiihtäjiä ja opiskelee Vuokatin urheilulukiossa maastohiihtolinjalla. Matias aloitti hiihdon 13 vuotiaana ja on siitä lähtien kilpaillut ikäistensä kärkijoukossa. Tällä hiihtokaudella Matias nousi uudelle tasolle: onnistumisia koettiin mm. Äänekosken SM-hiihdoissa M-20 sarjassa, jossa hän sijoittui sprinttikilpailuissa neljänneksi. SM-hiihdoissa Keuruulla hän pääsi starttaamaan ensimmäistä kertaa miesten sarjassa sprintissä, jossa hän pääsi karsinnasta jatkoon eli alkueriin. Matiasta valmentaa Juho Halonen VuokattiRuka Urheiluakatemista.

 

Helmiina Lantta on 13-vuotias mikkeliläinen hiihtäjä, joka edustaa Savonlinnan hiihtoseuraa. Hän hiihti viime kauden N14 sarjassa. Kaudella 2015-2016 hän oli ikäryhmänsä Hopeasompa-hiihdoissa 50:s ja KLL-hiihdoissa 12:s. Tänä vuonna sijoitukset paranivat: Hopeasommassa 5:s ja KLL-hiihdoissa 8:s. Helmiinaa valmentaa isoveli Matias ja Helmiina käy VuokattiRuka Urheiluakatemian yläkoululeiritystä.

 

Taitoluistelijat Iida ja Aliisa Huovila ovat luistelleet KooKoo Jäätaitureissa vuoden 2014 alusta. Syksyllä -16 alkanut kausi on molemmille ensimmäinen kilpailukausi. Molemmilla paras sijoitus on tällä hetkellä kuudes. Tytöt kilpailevat aluekilpailijoissa taitajat-sarjassa, joka jaetaan kilpailuittain joko iän mukaan tai taitotason mukaan. Harjoituskertoja on viikoittain kolme jäällä ja kaksi oheisharjoitusta, sisältäen tanssia, lihaskuntoa sekä lajiharjoitteita.

 

Kotkan Nappulat, VIRE-09 on jalkapallojoukkue, joka harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa. Kaveria kannustetaan ja pojat tsemppaavat toinen toistaan. Joukkueella on hyvät valmentajat, jotka jaksavat tsempata poikia ja treeneissä on aina hyvä joukkuehenki. Valmentaminen vaatiikin hyvää pelisilmää, etenkin kun kyseessä vasta 7-vuotiaat pojat. Maalien jälkeen poikien tuuletukset ovat ihan valioliigaluokkaa, TV:stä on katsottu mallia kuinka isot tähdet tuulettavat.

 

Kempeleen Kiri, F-pojat pesäpallojoukkue