SimplyGo Mini kannettava matkahappirikastin

Philipsin SimplyGo Mini on kannettava matkahappirikastin, joka on suunniteltu helpottamaan happihoitopotilaan liikkumista.

Toimitus sisältää akun, kuljetuslaukun, tasa- ja vaihtovirtajohdot, tarvikelaukun ja
käyttöoppaan.

Kevyt ja luotettava matkahappirikastin

Freestyle Comfort on kevyt kannettava matkahappirikastin joka on luotu helpottamaan happihoitopotilaan liikkumista.

SimplyGo mini matkahappirikastinta on saatavilla kahdella eri kokoisella akulla. Matkahappirikastin pienellä akulla painaa 2,3 kg ja akun kesto uutena 2 L/min virtauksella on n. 4 h. Matkahappirikastin isolla akulla painaa 2,7 kg ja akun kesto uutena 2 L/min virtauksella on n. 8 h.

Matkahappirikastimien tilausohje

Woikoski Medical vuokraa SimplyGo mini matkahappirikastinta. Yksityishenkilölle toimitamme matkahappiriskastimia vain hoitavan yksikön luvalla. Toimitus sisältää akun, kuljetuslaukun, tasa- ja vaihtovirtajohdot, tarvikelaukun ja käyttöoppaan. Käsittely- ja toimitusmaksu 56,00 €. Veloitetaan myös noudettuna.

Toimita hoitavan yksikön täyttämä ja asiakkaan allekirjoittama tilauslomake tai hoitavan yksikön vapaamuotoinen lausunto happihoidostasi Woikoski Medicalille sähköpostilla, postilla tai faksilla. Autamme valitsemaan tarpeeseesi sopivan laitteen. Tilauslomakkeen voit pyytää osoitteesta kotihappihoito@woikoski.fi.

  • faksilla numeroon 020 605 1812
  • salattuna sähköpostilla kotihappihoito@woikoski.fi
  • tai postitse osoitteeseen Woikoski Medical, Puurtajankatu 22, 04440 Järvenpää

Katso myös nämä tuotteet

Freestyle Comfort

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2022 Woikoski Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.