Nestekaasut

Energiatehokas nestekaasu on propaanin ja butaanin seos, jota syntyy polttoaineen ja öljynjalostuksen sivutuotteena sekä sitä saadaan maaperässä olevista kaasuesiintymistä. Korkean propaanipitoisuutensa ansioista nestekaasua voi hyvin käyttää myös pakkasella. Teollisuus käyttää nestekaasua mm. metalliteollisuuden energianlähteenä, rakennustoiminnassa sekä trukkikaasuna. Nestekaasua käytetään myös ravintoloissa sekä keittiöissä.

Myymme nestekaasua eri kokoisissa teräs- ja komposiittipulloissa teollisuudelle suoraan sekä kuluttajille jälleenmyyjiemme kautta. Pakkauskoot vaihtelevat kahdesta kilosta suureen maksipulloon (190 kg), joka soveltuu hyvin käyttökohteisiin, joissa nestekaasun tarve on suuri, esim. konepajojen polttoleikkaukset ja ravintolat.

Kaasun ominaisuudet

Väritön, ilmaa raskaampi, usein lisätty tunnistehajustetta, erittäin helposti syttyvä, suurina pitoisuuksina tukehduttava.  Nestekaasu on puhtaana hajuton, mauton ja väritön. Nestekaasu on turvallinen, tehokas ja ympäristöystävällinen energianlähde.

Kaasun käyttökohteet

Suurimpia nestekaasun käyttäjiä ovat metalli-, muovi- ja elintarviketeollisuus. Nestekaasu on myös rakennus- ja paperiteollisuudessa sekä lämpökeskuksissa tärkeä tekijä. Nestekaasua käytetään testikaasuna, laboratoriokaasuna, kalibrointikaasuna. Veneiden ja asuntovaunujen lämmittämisessä. Kotikäytössä nestekaasu on erinomainen ruoanlaitossa, grillauksessa, säteilylämmityksessä ja vapaa-ajan harrastuksissa. Suurin käyttäjäryhmä ovat kotitaloudet, veneilijät ja karavaanarit.

Lähimmät nestekaasun jälleenmyyjäsi
löydät täältä

Nestekaasu Maxipullo Väritön, ilmaa raskaampi, usein lisätty tunnistehajustetta, erittäin helposti syttyvä, suurina pitoisuuksina tukehduttava.
Lue lisää
Nestekaasu 2kg teräspullo 2 kg nestekaasu teräspullossa
Lue lisää
Nestekaasu 11kg teräspullo 11 kg teräspullo Painoventtiili Kaasu: 11 kg
Lue lisää
Nestekaasu 11kg teräspullo kv Nestekaasu 11kg teräspullossa kierreventtiilillä
Lue lisää
Nestekaasu 10 kg komposiittipullossa Nestekaasu 10 kg komposiittipullossa painoventtiilillä
Lue lisää
Nestekaasu 33 kg Nestekaasu 33 kg teräspullossa kierreventtiilillä.
Lue lisää