Takaisin listaukseen

18.11.2021

Nestekaasutoimijat vetävät markkinoilta takaisin erän nestekaasupulloja

Markkinoille on päätynyt erä nestekaasupulloja, joiden venttiilissä saattaa olla turvallisuusriski. varotoimenpiteenä nestekaasutoimijat ovat päättäneet yhdessä viranomaisten kanssa vetää takaisin markkinoilta kaikki tämän erän nestekaasupullot.

Markkinoille on päätynyt erä nestekaasupulloja, joiden venttiilissä saattaa olla turvallisuusriski. Täyttölaitosten sisäisissä tarkastuksissa on löydetty yksittäisiä pulloja, joiden venttiilit ovat liian löysällä aiheuttaen mahdollisen vuotoriskin kovassa käytössä.

Pullot on tarkastettu täyttölaitoksilla ennen toimituksia asiakkaille, eikä niissä ole havaittu silloin vuotoja, mutta varotoimenpiteenä nestekaasutoimijat Oy Linde Gas Ab (AGA), Woikoski Oy ja Kosan Finland Oy ovat päättäneet yhdessä viranomaisten kanssa vetää takaisin markkinoilta kaikki tämän erän nestekaasupullot.

Woikosken osalta takaisinveto koskee välillä 28.10. – 18.11.2021 myytyjä tuotteita:

33 kg teräksinen nestekaasupullo kierreventtiilillä, toimitettu 28.10. jälkeen, ja jonka kaulassa merkintä seuraavasta määräaikaistarkastuksesta vuonna 2036

11 kg alumiininen moottorikaasupullo kierreventtiilillä, toimitettu 28.10. jälkeen, ja jonka kaulassa merkintä seuraavasta määräaikaistarkastuksesta vuonna 2031, sekä pullon jalkaosassa merkintä 10 D 21

 

Kuinka toimia?

28.10 ennen toimitettuja tuotteita ei tarvitse palauttaa, vaikka niissä olisi kyseiset merkinnät.

Woikoski on kontaktoinut asiakkaat, joille olemme toimittaneet ko. ajanjaksona takaisinvedettäviä tuotteita.

Mikäli sinulla on 28.10. – 18.11.2021  välillä Woikosken toimittamia, kyseisin tunnistein varustettuja 33kg teräksisiä nestekaasupulloja tai 11kg alumiinisia moottorikaasupulloja, etkä ole saanut yhteydenottoamme, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@woikoski.fi.

Muut nestekaasupullot

Muiden toimijoiden osalta takaisinveto koskee myös teräksisiä 11kg nestekaasupulloja kierreventtiilillä.  
Woikosken myyntipisteet eivät voi ottaa vastaan TAKAISINVETOA koskevia 11KG kierreventtiilisiä nestekaasupulloja, koska emme ole niitä toimittaneet emmekä näin ollen voi niitä hyvittää.

Katso näiden pullojen osalta toimintaohjeet Linden verkkosivuilta.

Takaisin listaukseen