Ar-He

Ar-He on argonin ja heliumin seoskaasu, joka sopii erityisesti alumiinin hitsaukseen.

Ar-He kaasun ominaisuudet

Ar-He seoskaasun koostumus on 30 % heliumia + argonia. Se on väritön, hajuton ja inertti kaasuseos.
 

Ar-He hitsauskaasuna

Ar-Heon suojakaasu ja sopii erityisesti alumiinin hitsaukseen, mutta sitä voidaan käyttää kaikkien materiaalien MIG- (huom. ei vakauttavaa, aktiivista komponenttia) ja TIG-hitsaukseen. Helium-lisä argonissa nostaa kaarienergiaa, jolloin hitsausnopeutta voidaan kasvattaa merkittävästi, tunkeuma on parempi, hitsit jouhevampia ja muodonmuutokset vähäisempiä.

Lisäksi helium-lisä parantaa työympäristöä vähentämällä otsonin muodostusta.

Helium on ilmaa kevyempi kaasu, joten käytettäessä Ar-He-seoskaasua suojaakaasun virtausta on lisättävä. Lisäksi kasvavan hitsausnopeuden myötä tulee huolehtia riittävästä suojakaasusta erityisesti käytettäessä pieniä kaasukupuja.

Miten Ar-He-kaasua tilataan?

Woikoskelta on saatavissa Ar-He-kaasu 5 L, 10 L, 20 L ja 40 L kaasupulloissa. Muistakaa tutustua tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen ja turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.Ar-He koostumus: 30% heliumia + argon
Pullokierre: DIN 477 nro. 10, 24,32 x 1,814 SFS 2292
YK-numero: 1956

 

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2022 Woikoski Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.