Korkealaatuiset paineensäätimet ja kaasukeskukset

Erikoiskaasut vaativat tavallista korkealaatuisemmat käsittelyvälineet, jotta korkealaatuinen kaasu saadaan pakkauksesta yhtä korkealaatuisena käyttökohteeseen asti.

Woikoskelta saat korkealaatuiset GCE-paineensäätimet, kaasukeskukset, ulosottopisteet ja muut varusteet kaasuverkostoon.

Paineensäätimiä, kaasukeskuksia ja ulosottopisteitä on saatavissa kromatusta messingistä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuina. Messinki soveltuu tarkasti koneistettuna erinomaisesti suurimmalle osalle erikoiskaasuista. Syövyttäviksi luokiteltavat kaasut, kuten H2S, SO2, NH3, NO ja NO2 ja niitä sisältävät seokset, vaativat toimintakuntoisina säilyäkseen ruostumattomasta teräksestä valmistetun välineen.

GCE:n puhtaiden/erikoisseoskaasujen säätimet soveltuvat N60/6.0 (99,9999%) laadun kaasuille.

Välineitä on saatavilla laajalla paine- ja läpivirtausvalikoimalla, jolla pystytään kattamaan hankalimmatkin käyttövaatimukset. Välineitä valittaessa täytyy huomioida se, että välineiden spesifikaatioiden paine- ja virtausarvot ovat maksimiarvoja. Hyvänä nyrkkisääntönä mitoituksessa voidaan pitää arviota, että käyttöpaine ja -virtaus ovat n. 20-80 % välineen spesifikaatioiden arvoista. Tällöin paineensäätö on tarkempi, eivätkä välineet altistu niin kovalle rasitukselle.

Hyvä pitää mielessä:

  • Lue ja tarvittaessa kertaa välineiden käyttöohjeita.
  • Tarkasta välineet säännöllisesti; älä käytä vahingoittuneita välineitä.
  • Älä koskaan käytä rasvaa välineille, jotka ovat suoraan kosketuksissa kaasun kanssa.
  • Avaa venttiilit hitaasti välttääksesi ylikuumenemista adiabaattisen kompression vuoksi.
  • Ylläpidä kaasuverkoston puhtautta; partikkelit ovat pääsyy välineiden rikkoutumiseen.
  • Älä koskaan yritä huoltaa paineenalaisia välineitä.

Kysy lisää saatavilla olevista välineistämme asiantuntijoiltamme!