Kuivajää

Kuivajää myydään rakeina tai paloina. Pakkauskoot rakeina 10 - 360kg, palana 15 - 500kg. Kuivajää toimitetaan kertakäyttöisissä styrox-astioissa (10kg rakeena/15 kg paloina), suuremmat erät toimitetaan vuokralaatikoissa.

Tuotteen ominaisuuksista johtuen tuote haihtuu 5-10% painostaan/vrk.

Kuivajää on nestemäisestä hiilidioksidista valmistettua, erittäin kylmää -78.5 asteista jäätä, joka sulaessaan muuttuu kaasuksi ja haihtuu.

Kuivajään käyttökohteet

Sovitetyöt - Teollisuudessa kuivajäätä käytetään mm. nopeaan lämpötilan muutokseen eri materiaalien sovitetöissä.

Kuivajääpuhallusta käytetään sooda- ja hiekkapuhalluksen rinnalla. Kuivajääpuhallus on niihin verrattuna hellävaraisempi, mutta samalla tehokas ja erittäin siisti työmenetelmä. Kuivajää muuttuu puhalluksessa kaasumaiseen olomuotoon eikä siten aiheuta jälkisiivouskuluja. Kuivajääpuhalluksen etuna mm. desinfioiva vaikutus, poistaa pinnasta lian vaurioittamatta pintaa, poistaa mm. graffitit, homeen, musteen, maalit, liimat, pihkan, pinttymät, hajut sekä noen. Kuivajäällä voi puhdistaa myös sähkömoottorit, ja –kaapit, anturit sekä lasipinnat.

Jäähdytys (Elintarvikelisäaine E290), prosessiteollisuudessa jäähdytyksessä, catering jäähdytyksessä, sekä laboratorioiden näytekuljetuksissa. Elintarviketeollisuudessa ja terveydenhuollossa kuivajää on luonnollisena osana kylmäketjua. Erilaisia elintarvikkeita ja näytteitä kuljetetaan pakattuina kuivajäähän.

Kotitaloudet käyttävät kylmäjäätä jäähdyttämiseen, elintarvikkeiden säilytykseen sekä tapahtumissa efektien tuottamiseen.

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2020 Oy Woikoski Ab. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.