Woikoski Oy
Allt inom gas

År 2022 firar vi vårt 140-årsjubileum

Den finländska gasspecialisten Woikoski Oy är ett innovativt och framtidsinriktat företag som tillverkar gas med över 100 års erfarenhet.
Vi erbjuder våra kunder gas, gasnätslösningar och -tjänster, anordningar och tillbehör för medical-sektorn samt svetsprodukter och -tjänster.

Läs mer
 

Woikoskis produkter och tjänster

Industriell gas 2022
Industriell gas Vi erbjuder våra kunder inom industriell gas en pålitlig helhetstjänst och sakkunniga gasnätslösningar.
Läs mer
Livsmedelsgas 2022
Livsmedelsgas Vi tillhandahåller högklassiga och säkra produkter samt gasnätslösningar och -tjänster för livsmedelsindustrins krävande användningsbehov.
Läs mer
Specialgas
Specialgas Specialgaser bidrar med renhet och exakthet i processerna, där fullständig renhet eller exakta små halter är kritiska.
Läs mer
Medical 2022
Medical Vi erbjuder våra medical-kunder medicinsk gas, helhetstjänster för gasnät och ett brett utbud av medical-produkter.
Läs mer
Svetsning 2022
Svetsning Hos oss hittar du helhetstjänster och helhetslösningar för svetsning samt svetsprodukter för allt från reparationssvetsning till produktion!
Läs mer

Beställning av gas och tillberör i webbutiken

Här hittar du anvisningar för hur du registrerar dig som kund och beställer produkter via vår webbutik för kunder.

Registrering

Aktuellt

Olemme lanseeranneet teollisten-, elintarvike- sekä medicalkaasujen asiakkaille "avaimet käteen" kokonaispalveluratkaisukonseptin, jossa tarjoamme kaasutuotteiden lisäksi kaasunjakeluverkoston palvelut suunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon.

Lue lisää

 

Händelser

Ei tulevia tapahtumia

Woikoski has updated the company name 21.06.2021 Woikoski has updated the company name from the original
Woikoski levererar högklassig gas för Olvis behov 30.06.2020 Olvi är det enda bryggeriet som förblivit självständigt finländskt. Koncernens huvudkontor och produ...

Kundupplevelser

Woikoski är i egenskap av gasleverantör en grundpelare inom metallindustrin

”Det går inte att undvika att stöta på Woikoskis namn i metallindustrin. Företaget är en av metallindustrins grundpelare i egenskap av gasleverantör”

Alla kundupplevelser

Vi valde Woikoski tack vare priset och bakgrunden som inhemskt familjeföretag

”Vi valde Woikoski som vår gasleverantör tack vare priset och bakgrunden som inhemskt familjeföretag. Vi har varit nöjda med servicens kvalitet” 

Läs mer