Woikoski

Woikoski 

Woikoski Oy är ett finländskt, självständigt familjeföretag inom gasindustrin. Woikoski, som grundades 1882, har vuxit till en föregångare i sin bransch och till en pålitlig expert vars långt förädlade, högklassiga produkter, experttjänster och omfattande distributionsnätverk garanterar att kunderna får bästa möjliga service.

Förutom gas erbjuder Woikoski Oy sina kunder gasnätslösningar och -tjänster, anordningar och tillbehör för medical-sektorn samt svetsprodukter och -tjänster.  

Vi betjänar privatkunder, många olika industrisektorer, livsmedelsindustrin, verkstäder, hälsovården, laboratorier och den medicinska sektorn.

Specialgas
Specialgas Specialgaser bidrar med renhet och exakthet i processerna, där fullständig renhet eller exakta små halter är kritiska.
Läs mer

Eftersom vi alla behöver gas

Det finns få verksamhetsområden där man inte skulle behöva gas. Gasen finns med i någon form med början från de grundläggande behoven, såsom syre för människor och djur. Man tänker sällan på att sådant som har att göra med det dagliga livet, till exempel datorer, bilar, bussar, flygplan, cognac, saxar, keramik - nästan vad som helst - har kommit i kontakt med gas under tillverkningen eller åtminstone i samband med kvalitetssäkringen.

Läs mer

Helhetslösningar

Helhetslösningar

Förutom inhemska gasprodukter för gasbehov av alla storlekar erbjuder Woikoski också planering, genomförande och underhåll av kundspecifika gasdistributionsnät. Våra tjänster omfattar kartläggning av gasnät, service-, reparations- och underhållstjänster samt driftövervakning av tryckanordningar. Vi utför också analyser av gastyper och gasnät enligt våra kunders behov.
Läs mer
Kundupplevelser

Kundupplevelser

Woikoski har en omfattande kundgrupp. Vi betjänar den breda industrisektorn, livsmedelsindustrin, medicinska kunder såsom sjukvårdsdistrikt, sjukhus, hälsocentraler och laboratorier m.m. samt forskningsinstitut och läroanstalter. Förutom dessa betjänar vi även privatkunder via våra återförsäljare.
Läs mer
Woikoskis rötter

Woikoskis rötter

Världen förändras och Woikoski med den, men vi glömmer inte våra rötter och vem vi är - ett familjeföretag i sektorn små och medelstora företag. Vi har alltid hållit oss långt framme i den globala gasindustrin när det gäller utveckling. Som enda gastillverkare i Finland arbetar vi för att den inhemska industrin och det finländska samhället ska fungera och må bra.
Läs mer