Hos Woikoski har de anställda möjlighet att utveckla sin kompetens och våra anställda trivs länge i vårt företag. Alla behandlas jämlikt i arbetsgemenskapen och var och en får vara sig själv, eftersom vi värdesätter olika egenskaper.

Olika egenskaper värdesätts, Anni Riikonen

Olika egenskaper värdesätts

Här får man verkligen vara den man är. Till exempel tystare kontorsråttor och extroverta försäljare behövs i lika hög grad, berättar kvalitetsövervakningschef Anni Riikonen. Expertarbetet hos Woikoski inkluderar att ge mycket stöd till andra avdelningar, såsom försäljningen och produktionen. I arbetet ingår också mycket självständigt beslutsfattande. Enligt Anni blir det aldrig tråkigt, eftersom det hela tiden händer nya saker.
Woikoski är bäst, säger försäljningsdirektör Ville Mela

Woikoski är bäst

När jag började arbeta på Woikoski var jag logistikoperatör. Därifrån övergick jag till försäljningsdisken, där jag tog emot beställningar och betjänade lokala kunder. Sedan bytte jag till försäljningsuppgifter på fältet. Idag arbetar jag som försäljningsdirektör och har hållit på med försäljningsarbete i 13 år. Jag har trivts i företaget i 17 och ett halvt år, säger Ville Mela när han ser tillbaka på sin karriär. – Hos Woikoski får man arbeta med det man tycker om. Gänget är härligt, arbetsklimatet bra och faciliteterna i skick. Det är helheten som gör det. Woikoski är bäst, sammanfattar Ville sina erfarenheter.
Kunskap i ryggsäcken, Inka Brunner

Kunskap i ryggsäcken

Inka sommararbetade vid Woikoskis fabrik. Hon studerar som bäst till logistikingenjör i Jyväskylä och genomförde sin andra praktik samtidigt som hon arbetade på Woikoski. Enligt henne var möjligheten att arbeta självständigt och tänka själv det bästa med arbetet. Jag var så att säga gårdspersonal vid Woikoski. I min arbetsbeskrivning ingick att lossa, lasta och samla in laster. Jag körde också laster till sina platser och skrev fraktsedlar. Arbetet vid Woikoski och den genomförda praktiken där är absolut till nytta inom min bransch även i framtiden, säger Inka. Det var trevligt på alla sätt. Jag tyckte om att arbeta vid Woikoski och fick helt säkert en ryggsäck full med kunskap för framtiden. Arbetsklimatet vid Woikoski var mycket trevligt och det var lätt att trivas i arbetet. Kollegorna var helt fantastiska. Med deras hjälp orkade jag arbeta hårt hela sommaren, skrattar Inka.