Woikoski Oy
Kaasu saa hyvät asiat elämään

Suomalainen kaasualan erikoisosaaja, Woikoski Oy, täyttää tänä vuonna 140 vuotta. Aikamoinen saavutus, eikö totta!

Juhlavuoden kunniaksi olemme luoneet Woikoski 140 -ilmeen, joka näkyy verkkosivuillamme sekä sosiaalisissa kanavissamme koko juhlavuoden ajan.

Woikoski tarjoaa asiakkailleen kaasuja, kaasuverkostoratkaisuja ja –palveluita. Tarjoamme myös laitteita ja tarvikkeita medical-sektorille sekä tuotteita ja palveluita hitsaukseen.

Lue lisää
 

Woikosken tuotteet ja palvelut

Teolliset kaasut 2022
Teolliset kaasut Tarjoamme teollisten kaasujen asiakkaillemme luotettavaa kokonaispalvelua ja asiantuntevia verkostoratkaisuja
Lue lisää
Elintarvikekaasut 2022
Elintarvikekaasut Tarjoamme laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä kaasuverkostoratkaisuja ja -palveluita elintarviketeollisuuden vaativiin käyttötarpeisiin.
Lue lisää
Erikoiskaasut
Erikoiskaasut Erikoiskaasut tarjoavat puhtautta ja tarkkuutta prosesseihin, joissa äärimmäinen puhtaus tai tarkat pienet pitoisuudet ovat kriittisiä.
Lue lisää
Medical 2022
Medical Tarjoamme medical-asiakkaillemme lääkkeellisiä kaasuja, kaasuverkostojen kokonaispalveluita sekä laajan valikoiman medical-tuotteita.
Lue lisää
Hitsaus 2022
Hitsaus Meiltä löydät hitsauksen kokonaispalvelut, -ratkaisut sekä hitsaustuotteet korjaushitsauksesta tuotantoon!
Lue lisää

Kaasujen ja tarvikkeiden tilaaminen verkkokaupasta

Täältä löydät ohjeet asiakkaaksi rekisteröitymiseen ja tuotteiden tilaamiseen asiakkaille suunnatun verkkokauppamme kautta.

Rekisteröidy

Menestyksekäs päätös yhteiselle HySTOC EU-hankkeelle vedyn turvallisessa ja taloudellisessa kuljetuksessa sekä varastoinnissa 19.05.2022 Tammikuussa 2018 käynnistynyt HySTOC EU, vedyn logistiikkaa ja varastointia teollisessa ympäristössä tutkiva EU-rahoitteinen hanke on saatu onnistuneesti päätökseen.
Neovolt ja Woikoski ovat tekemässä Suomesta vetytalouden edelläkävijää 10.05.2022 Neovolt Oy ja Woikoski Oy tekevät päämäärätietoisesti työtä Suomen vihreän vetytalouden edelläkävijyyden toteutumiseksi.

Kokemuksia Woikoskesta

Olemme teollisuuden, medical-sektorin sekä monien muiden toimialueiden luotettava kumppani kaasuissa ja niihin liittyvissä ratkaisuissa ja palveluissa.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Woikoskesta.

Asiakaskokemuksiin

Woikoski toimittaa korkealuokkaisia kaasuja Olvin tarpeisiin

Parasta Woikosken kanssa tehtävässä yhteistyössä on ollut sen helppous ja joustavuus

Lue koko juttu