Asiakaskokemukset

Tuotteet ja palvelut


Hei asiakas, kaipaatko apua?

Olemme koonneet yhdelle sivulle hyödyllisiä tietoja ja ohjeita asiakkaitamme varten. Myös Live-chattimme ja asiakaspalvelumme tekevät työtä sinua varten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. 

Asiakkaalle

Uutiset

Vappu ja helatorstai vaikuttavat ajopäiviimme Muistathan huomioida arkipyhien vaikutuksen tilaus- ja toimitusaikatauluihimme. Arkipyhät vaikuttavat kaikkien postinumeroiden viimeiseen tilauksen jättöpäivään ennen ajopäivää. Kaasutoimituksia ei ajeta vappuna ja helatorstaina.
Oikeanlainen hitsauskaasu voi jopa puolittaa roiskeiden määrä Tiesitkö, että oikeanlainen hitsauskaasu voi jopa puolittaa roiskeiden määrä? Oikein valitulla hitsauksen suojakaasulla on hyvin suuri vaikutus hitsauksen lopputulokseen ja tuotannon tehokkuuteen.
Woikoski on tuotantoketjun vahva lenkki Teollisuudessa käytettäviä kaasuja tarvitseville yrityksille tärkeää on niiden jatkuva saanti ilman tuotantoa haittaavia katkoksia. Woikoski on jatkuvuuden turvaava kaasuntoimittaja, jonka laaja kokemus kaasutoimituksista, toimitusten infrastruktuurista ja erilaisten kaasujen käytöstä on yhteistyökumppaneille merkittävä kilpailuetu.

Seuraa meitä!