Nestehappilaitteet

Vapautta liikkumiseen nestemäisen hapen laitteistoilla

Nestemäisen hapen laitteistolla annosteluun asiakas tarvitsee kotisäiliön, kannettavan nestehappisäiliön ja happiviikset. Nestemäisen hapen järjestelmä antaa kotona asuvalle happihoitopotilaalle suurimman liikkumavapauden ja parantaa elämänlaatua.

Woikoski Medical tarjoaa kotihappihoitoon nestehapen kotisäiliöitä kokoluokissa  20, 36 ja 45 litraa. 20 L ja 45 L säiliöistä löytyy sivutäyttö-ja päältätäyttö mahdollisuus ja 36 L säiliöstä päältätäyttö.

Kannettavien nestehappisäiliöiden avulla kaupassakäynnit ja muut päivittäiset asioinnit sujuvat mainiosti. Pieni ja kevyt kannettava laite kulkee helposti mukana ja on helppo täyttää. Pitkä riittoisuus antaa liikkumavapautta.

 

Liberator kotisäiliöt Liberator kotisäiliöistä löytyy päältätäyttöventtiili sekä sivutäyttöventtiili.
Lue lisää
Helios kotisäiliö Nestehapen kotisäiliö päältä täytettäville kannettaville.
Lue lisää
Helios kannettavat nestehappilaitteet Helios päältä täytettävä kannettava nestehappilaite.
Lue lisää
Spirit kannettavat nestehappilaitteet Päältä tai sivulta täytettävä, kannettava nestehappilaite.
Lue lisää
Easymate kannettava nestehappilaite Easymate on pieni ja kevyt kannettava nestehappilaite, joka voidaan ottaa käyttöön välittömästi täytön jälkeen.
Lue lisää
Easymate 6+6 kannettava nestehappilaite Easymate 6+6 laitteesta voidaan annostella happea sekä jaksoittaisella, että jatkuvalla virtauksella aina 6 L/min asti.
Lue lisää
Stroller 1200 kannettava nestehappilaite Stroller 1200 annostelee hapen jatkuvalla virtauksella. Laite ovat saatavilla sekä sivusta että päältä täytettävänä. Stroller 1200:n virtausalue on 1-6 l/min.
Lue lisää
Hi-Flow Stroller kannettava nestehappilaite Hi-Flow Stroller annostelee happea jatkuvalla virtauksella. Tämän kannettavan nestehappilaitteen etuna on suuret virtaukset, mikä mahdollistaa liikkumisen jopa 15 l/min virtauksella.
Lue lisää