Nestehappilaitteet

Vapautta liikkumiseen nestemäisen hapen laitteistoilla

Nestemäisen hapen laitteistolla annosteluun asiakas tarvitsee kotisäiliön, kannettavan nestehappisäiliön ja happiviikset. Nestemäisen hapen järjestelmä antaa kotona asuvalle happihoitopotilaalle suurimman liikkumavapauden ja parantaa elämänlaatua.

Woikoski Medical tarjoaa kotihappihoitoon nestehapen kotisäiliöitä kokoluokissa  20, 36 ja 45 litraa. 20 L ja 45 L säiliöistä löytyy sivutäyttö-ja päältätäyttö mahdollisuus ja 36 L säiliöstä päältätäyttö.

Kannettavien nestehappisäiliöiden avulla kaupassakäynnit ja muut päivittäiset asioinnit sujuvat mainiosti. Pieni ja kevyt kannettava laite kulkee helposti mukana ja on helppo täyttää. Pitkä riittoisuus antaa liikkumavapautta.

 

Liberator kotisäiliöt Sivulta täytettävät nestehapen kotisäiliöt kotihappihoitoon.
Lue lisää
Helios kotisäiliö Nestehapen kotisäiliö päältä täytettäville kannettaville.
Lue lisää
Helios Kannettavat happilaitteet Helios päältä täytettävä kannettava happilaite.
Lue lisää
Spirit Kannettavat happilaitteet Päältä tai sivulta täytettävä, kannettava happilaite.
Lue lisää
Easymate Easymate on pieni ja kevyt nestehappilaite, joka voidaan ottaa käyttöön välittömästi täytön jälkeen.
Lue lisää
easymate 6+6 Easymate 6+6 laitteesta voidaan annostella happea sekä jaksoittaisella, että jatkuvalla virtauksella aina 6 L/min asti.
Lue lisää
Stroller 1200 Stroller 1200 annostelee hapen jatkuvalla virtauksella. Laite ovat saatavilla sekä sivusta että päältä täytettävänä. Stroller 1200:n virtausalue on 1-6 l/min.
Lue lisää
Hi-Flow Stroller Hi-Flow Stroller annostelee happea jatkuvalla virtauksella. Tämän kannettavan nesteappilaitteen etuna on suuret virtaukset, mikä mahdollistaa liikkumisen jopa 15 l/min virtauksella.
Lue lisää