Palvelut

Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden kaasukeskusten ja -verkostojen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluista verkostojen rakennus- ja asennuspalveluihin sekä huoltopalveluihin.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös erilaiset analyysipalvelut, lääkekaasujen turvallinen käyttö -, tuote- sekä käyttökoulutukset. Tuotteillemme tarjoamme asennus-, huolto- ja korjauspalvelua.

Suunnittelu ja asennus

Woikoski Medical tarjoaa asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnittelupalvelun, asennuksen ja ylläpidon kaasun käyttöpisteeseen saakka.

Lue lisää

Huolto ja kunnossapito

Huoltopalveluilla varmistetaan kaasuverkostojen turvallisuus sekä ennaltaehkäistään mahdollisia vikaantumisesta johtuvia katkoksia kaasun saaninssa.

Lue lisää

Analyysipalvelut

Tarjoamme räätälöityjä analyysipalveluita teollisten kaasulajien ja kaasuverkostojen kunnon valvontaan prosessin puhtauden varmistamiseksi, laadun parantamiseksi ja tuotannon tehostamiseksi.

Lue lisää

Kaukovalvontapalvelut

Säiliöiden kaukovalvonta auttaa ylläpitämään riittävää kaasumäärää ilman toiminnan keskeytyksiä sekä mahdollistaa huoltotoimenpiteiden suunnittelun. Kaukovalvonta kertoo trenditietoa toteutuneen kaasunkulutuksen perusteella.

Lue lisää

Koulutus

Woikoski tarjoaa monipuolista koulutusta liittyen kaasuihin, kaasuverkostoihin ja tuotteisiin. 

Lue lisää

Painelaitekäytönvalvonta

Tarjoamme painelaitekäytönvalvojapalveluita asiakkaidemme toiveesta.

Pyydä tarjous

Määräaikaistarkastukset

Kaasupullojen määräaikaistarkastus on lakisääteinen, määräajoin suoritettava painelaitteen tarkastus, jota Woikoski palveluna asiakkailleen tarjoaa.

Lue lisää