Huolto ja kunnossapito

Kaasujärjestelmien huolto ja asennus

Woikoski tarjoaa lääkkeellisten kaasujen asiakkailleen korkealaatuisia asiantuntijapalveluja kaasunjakelujärjestelmien asentamiseen, testaukseen ja käyttöönottoon sekä opastaa laitteiden käyttöä sairaaloissa. Huoltopalveluilla varmistetaan, että kaasulaitteistot ja -putkistot toimivat turvallisesti ja luotettavasti säännösten mukaisesti sekä ennaltaehkäistään mahdollisia vikaantumisesta johtuvia katkoksia kaasun saaninssa. Kaasuverkoston kunto vaikuttaa myös kaasun puhtauteen.

Kaasunjakeluverkoston kuntokartoitus

Woikosken kaasujärjestelmien kuntokartoituksella varmistat kaasunjakelujärjestelmän ajantasaisuuden ja toimintavarmuuden. Ammattitaitoinen ja koulutettu asiantuntijamme käy läpi järjestelmänne kokonaisvaltaisesti ja saatte tiedon järjestelmän turvallisuudesta, taloudellisuudesta ja siitä, että se täyttää kaikki lain mukaiset vaatimukset.

Kuntokartoitus sisältää kirjallisen raportin, joka on valmis dokumentti tarkastuskohteista ja järjestelmän ajantasaisuudesta. Raportissa saat myös neuvoja kaasujen turvalliseen käyttöön ja kehitysehdotuksia mahdolliseen tuottavuuden ja toimintavarmuuden parantamiseen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous