Hitsaukseen liittyvät esitteet

Hitsauksen tehokkuutta voidaan parantaa juuri oikeanlaisilla hitsauslaitteilla. Myös oikealla hitsauskaasulla ja lisäaineilla on merkitystä. Valitse optimaalinen hitsauslanka ja sopiva hitsauskaasu hitsausprosessin mukaisesti. Juuri oikean hitsauskaasun valinta ja puhtaus tuovat parhaan lopputuloksen hitsauksessa. Se takaa myös erinomaisen kaaren vakauden ja auttaa vähentämään roiskeita. Valitsemalla oikeat lisäaineet voit maksimoida hitsauksen tehokkuuden kuhunkin hitsausprosessiin. Tällä tavoin voit varmistaa, että hitsausprojektit etenevät sujuvasti ja laadukkaasti.

Tutustu tällä sivulla hitsaukseen liittyviin esitteisiimme. Voit tallentaa esitteet PDF-tiedostona koneellesi. Tutustu esitteisiimme!

Hitsauskoneet ja -polttimet

Tutustu Woikosken myymiin laadukkaisiin saksalaisen EWM:n valmistamiin hitsauskoneisiin ja -polttimiin tästä esitteestä. 

Lataa esite

EWM Picomig 180-350 A

EWM:n Picomig-perheen hitsauskoneet ovat kompakteja monitoimilaitteita jokapäiväisessä työssäsi. Voit valita pulssi- tai vakioversion.

Lataa esite

EWM Titan XQ, Phoenix XQ ja Taurus XQ

Järeään käyttöön XQ! Valitsitpa demodulaarisen tai modulaarisen laitteen, hitsaat kaikilla mukavasti, taloudellisesti ja saavutat parhaimmat tulokset.

Lataa esite

Vankkakäyttöinen EWM Tetrix XQ

Tetrix XQ -hitsauskone luo täysin uuden TIG-hitsauskokemuksen! Saat parempia hitsaustuloksia kuin koskaan aiemmin.

Lataa esite

Hitsauksen lisäaineet

Valitsemalla oikeat lisäaineet voit maksimoida hitsauksen tehokkuuden ja laadun kuhunkin hitsausprosessiin. Varmista vahvat ja kestävät hitsaussaumat!

Lataa esite

Paineensäätimet

Katso esitteestä oikeat paineensäätimet hitsaukseen, korkeapainekäyttöön ja elintarvikekäyttöön. Myös säätimet rotametrillä löydät tästä.

Lataa esite

Valitse oikea suojakaasu hitsaukseen

Oikea hitsauksen suojakaasun valinta tehostaa hitsausprosessia ja vähentää jälkikäsittelyä. Tuloksena on täydellinen hitsaussauma.

Lataa esite

Kypärät hitsaukseen ja hiontaan

Woikosken valikoimasta löydät oikean kypärän sekä hitsaukseen että hiontaan. Myös raitisilmalaitteet ovat valikoimissamme.

Lataa esite

Hitsauksen kokonaispalvelut

Olemme luoneet kattavan hitsauksen kokonaisratkaisumallin suunnittelusta ylläpitoon. Helposti ja nopeasti kaikki hitsaukseen samasta paikasta!

Lataa esite

Woikoski - Täyden palvelun kaasutalo

Kaasujen lisäksi tarjoamme kaasuverkostoratkaisuja ja -palveluita ja tarvikkeita Medical-sektorille sekä tuotteita ja palveluita hitsaukseen.

Lataa esite

Woikoski pidättää kaikki oikeudet mahdollisiin muutoksiin.