SH-5

SH-5 on vedyn ja argonin seoskaasu (5% vetyä + argon). Vety-lisä argonissa nostaa kaarienergiaa, jolloin saadaan huomattavia lisähyötyjä hitsaukseen. 

Kaasun ominaisuudet

SH-5 on vedyn ja argonin seoskaasu (5% vetyä + argon). Se on väritön, hajuton, tukahduttava ja palava kaasu. 

SH-5 hitsauskaasuina

Vety-lisä argonissa nostaa kaarienergiaa, jolloin saadaan huomattavia lisähyötyjä hitsaukseen.  SH-3 ja SH-5 soveltuu erityisesti seostamattomien ja niukkaseosteisten ohutlevyjen hitsaamiseen, sekä austeniittisten ruostumattomien ja haponkestävien levyjen MAG- ja TAG- hitsaukseen. Lisäksi sitä voidaan käyttää plasmahitsaukseen ja juurensuojaukseen. Vetylisällä valokaaren vakaus paranee huomattavasti.

SH-3 ja SH-5 soveltuvat käsinhitsaukseen, mutta erityisesti mekanisoidussa/automatisoidussa hitsauksessa sillä voidaan saada merkittäviä lisäetuja.

Ei suositella käytettäväksi paksuille seostamattomille tai niukkaseosteisille, eikä ei-austeniittisille runsasseosteisille teräksille vetyhaurauden vaaran vuoksi.
 Koostumus: 5 % vetyä + argon
Pullokierre: DIN 477 nro. 1, 24,32 x 1,814 SFS 2292
YK-numero: 1954

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2022 Woikoski Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.