Henkilösuojaus tulitöissä

Tulitöissä käytetyt menetelmät tuottavat savuja ja kaasuja, jotka voivat olla haitallisia hengitettynä ja aiheuttavat jopa keuhkosairauksia ja syöpää. Oikeiden suojavarusteiden käyttö, hyvä ilmanvaihto ja työskentelytilan asianmukainen varustelu vähentävät altistumista haitallisille aineille. On myös tärkeää kouluttaa työntekijöitä turvalliseen työskentelyyn ja huolehtia laitteiden asianmukaisesta kunnossapidosta.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Woikosken valikoimista löytyy suojavarusteita, olipa kyseessä vaikkapa kypärä, raitisilmalaite tai hitsaushanskat. Myymme saksalaisen EWM:n hitsauskoneita, joissa useissa on valmiiksi tallennettuna hitsausprosesseja, jotka itsessään jo vähentävät haitallisten hitsaushuurujen muodostumista. Nyt valikoimiimme on tullut lisää tuotteita, joiden käyttäminen suojaa työntekijää haitallisilta päästöiltä.

Suojele terveyttäsi EWM:n savukaasuimurin ja savuimupolttimen avulla

Woikosken tuotevalikoimasta löytyvä EWM:n XQVac-savukaasuimuri yhdessä savuimupolttimen kanssa suojelee terveyttäsi hitsaushuuruilta. Tämä tehokaksikko poistaa myrkylliset kaasut niiden syntypaikassa, suoraan valokaaressa. XQvacin erikoisuus on integroitu EWM:n automaattinen käynnistys/pysäytysjärjestelmä. XQvac on yhteensopiva kaikkien EWM:n hitsauskoneiden kanssa, joissa on 7-napainen liitäntä.

Yhdessä savukaasuimurin kanssa käytettävän savuimupolttimen avulla vaaralliset hitsauskaasut poistetaan suoraan kaasujen syntypaikassa eli valokaaressa. 

Woikosken valikoimasta löytyy EWM:n MIG/MAG-savuimupolttimia ja TIG-savuimupolttimia. Molempia on sekä kaasu- että vesijäähdytteisenä. EWM:n RMT-poistosarja on puolestaan jälkiasennettavissa robottijärjestelmiin ja sopii kaikkiin teollisuusrobotiikkaratkaisuihin. 

Onko sinulla jo EWM:n PM- tai MT-sarjan MIG/MAG-hitsauspoltin? Erillisen savuimupoltinsarjamme avulla voit päivittää sen savuimupolttimeksi helposti, nopeasti ja yksinkertaisesti. 

Tutustu savukaasuimuriin ja -polttimeen

optrel helix pure air  -kypärä hitsaukseen, hiontaan ja muihin tulitöihin

Puhtaan ja raikkaan ilman virtaus ohjataan suoraan kypärään, missä se kiertää pään ympärillä suojaten täydellisesti ja pitäen samalla pään alueen miellyttävän viileänä. Tämä tekee helix pure airista ensimmäisen laatuaan optrelin helix-perheessä. 

ATEX-sertifioitu PAPR-järjestelmä, kuten e3000X, varmistaa puhtaan ja raikkaan ilman suojaten savun, aerosolien, pölyn ja jopa haitallisten kaasujen vaikutuksilta. helix pure air on muiden helix-tuotteiden tapaan kevyt, helppo säätää ja täydellisesti tasapainossa työskentelyn aikana. 

helix pure airissa on innovatiivinen liukuluukku, jonka avulla työnäkymän vaihtaminen hitsauksen ja hionnan välillä käy käden käänteessä kypärän ulkopuolelta.

Tutustu kypäriin

EWM:n erikoisprosessit vähentävät hitsaushuuruja

EWM:n innovatiivisten coldArc®-, forceArc®- ja forceArc puls® - erikoishitsausprosessien käyttäminen hitsauksessa vähentää jo itsessään haitallisia – jopa vaarallisia – hitsaushuuruja. Prosessien käyttäminen minimoi hitsaajan työympäristön riskejä ja parantaa hitsaajan työympäristöä oleellisesti.

coldArc® prosessi synnyttää huomattavasti vähemmän päästöjä kuin lyhytkaarihitsaus samalla hitsiaineen tuotolla. Hitsaushuurut vähenevät jopa 75 %.

forceArc® menetelmä voi vähentää päästöjä jopa 40 % kuumakaarihitsaukseen verrattuna. Tämä johtuu siitä, että hitsaushuurut syntyvät työkappaleen pinnassa eivätkä vapaudu ilmaan.

Lue hitsausprosesseista