TIG-hitsauskoneet

Puhdasta ja korkealuokkaista hitsisaumaa 

TIG-hitsauksessa valokaari palaa sulamattoman volframielektrodin ja työkappaleen välissä. Suojakaasu suojaa elektrodia, valokaarta ja hitsisulaa. Jos lisäainetta tarvitaan, sitä syötetään käsin hitsisulaan. TIG-prosessi mahdollistaa erittäin puhtaan ja korkealuokkaisen hitsisauman. Roiskeita tai liitosvirheitä ei synny ja reunahaavat ja huokoset ovat helposti vältettävissä.

Menetelmä sopii käsinhitsaukseen tai osittain automatisoituun hitsaukseen. TIG-hitsausta käytetään yleensä alumiinin ja korkeaseosteisten terästen hitsaukseen, jossa hitsauksen laadulle asetetaan korkeita vaatimuksia.

TIG-hitsauslaitteita käytetään usein ydinvoimaloissa, kemianteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa ja avaruustekniikassa. TIG-hitsauksen tärkeimpiä käyttöaloja ovat putkien ja putkistojen hitsaus. Sitä käytetään kuitenkin monilla teollisuuden aloilla, kuten lentokone- ja avaruusteollisuudessa sekä ohutlevyteollisuudessa hitsattaessa erityisen ohuita materiaaleja sekä titaanin kaltaisia erikoismateriaaleja.

Picotig 200 puls TG Kannettava asentajan pulssi-TIG vaativiin tasavirtahitsauksiin.
Lue lisää
Tetrix XQ 230 puls DC Expert 3.0 8P Uusimman sukupolven modulaarinen DC-TIG vaativimpiinkin hitsauksiin.
Lue lisää
Tetrix XQ 300 puls DC Expert 3.0 8p Tetrix XQ -sarja tarjoaa yksilöllisen ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.
Lue lisää
Picotig 200 AC/DC puls 8P TG Kannettava TIG kaikille hitsattaville materiaaleille. Perustoiminnot mm. alumiinin hitsaukseen.
Lue lisää
Tetrix XQ 230 puls AC/DC Expert 3.0 8P Uusimman sukupolven modulaarinen AC/DC-TIG kaikkein vaativimpiinkin hitsauksiin kaikille materiaaleille.
Lue lisää
Tetrix XQ 300 puls AC/DC Expert 3.0 8p Kaikille materiaaleille vaativimpiinkin teollisuushitsauksiin. Erinomainen kone esimerkiksi keikkakoneeksi.
Lue lisää
tigSpeed oscillation tigSpeed oscillation drive 45 hotwirellä TIG kylmä- ja kuumalangansyöttö dynaamisella langansyötön oskilloinnilla.
Lue lisää
Picotig 220 Puls DC 5P Kannettava TIG DC -invertterihitsauskone korkealla hyötysuhteella
Lue lisää