Woikoski

Woikoski – kaikki kaasuista

Woikoski Oy on suomalainen, itsenäinen, kaasuteollisuuden perheyritys. 1882 perustettu Woikoski on kasvanut alansa huippuosaajaksi ja luotettavaksi asiantuntijaksi, jonka pitkälle jalostetut, korkealaatuiset tuotteet, asiantuntijapalvelut sekä kattava jakeluverkosto takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.

Woikoski Oy tarjoaa asiakkailleen kaasun lisäksi kaasuverkostoratkaisuja ja –palveluita, laitteita ja tarvikkeita medical-sektorille sekä tuotteita ja palveluita hitsaukseen.  

Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden useita eri sektoreita, elintarviketeollisuutta, konepajoja, terveydenhuoltoa, laboratorioita sekä lääketiedettä.

Teolliset kaasut
Teolliset kaasut Tarjoamme teollisten kaasujen asiakkaillemme luotettavaa kokonaispalvelua ja asiantuntevia verkostoratkaisuja
Lue lisää
Elintarvikekaasut
Elintarvikekaasut Tarjoamme laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä kaasuverkostoratkaisuja ja -palveluita elintarviketeollisuuden vaativiin käyttötarpeisiin.
Lue lisää
Erikoiskaasut
Erikoiskaasut Erikoiskaasut tarjoavat puhtautta ja tarkkuutta prosesseihin, joissa äärimmäinen puhtaus tai tarkat pienet pitoisuudet ovat kriittisiä.
Lue lisää
Medical
Medical Tarjoamme medical asiakkaillemme lääkkeellisiä kaasuja, kaasuverkostojen kokonaispalveluita sekä laajan valikoiman medical tuotteita.
Lue lisää
Hitsaus
Hitsaus Meiltä löydät hitsauksen kokonaispalvelut, -ratkaisut sekä hitsaustuotteet korjaushitsauksesta tuotantoon!
Lue lisää

Koska kaikki tarvitsemme kaasuja

Ei taida löytyä montaa asiaa, mihin ei kaasuja tarvittaisi. Perustarpeista lähtien, kuten happi ihmisille ja eläimillle, kaikessa on kaasu jollain muotoa mukana. Sitä harvemmin tulee ajateltuakaan, miten jokapäiväiseen elämään liittyvät asiat, kuten tietokone, auto, bussi, lentokone, konjakki, sakset, keramiikka - lähestulkoon mikä tahansa on valmistuksen tai vähintään laadunvarmistuksessa jollain tasolla ollut tekemisissä kaasujen kanssa.

 

Katso tarkemmin

Kokonaisratkaisut

Kokonaisratkaisut

Lue Woikosken kaasuverkostojen kokonaispalveluratkaisuista ja siitä, miten palvelumme voivat auttaa yritystäsi.
Lue lisää
Asiakaskokemukset

Asiakaskokemukset

Lue, mitä asiakkaamme ovat meistä kertoneet.
Lue lisää
Woikosken juuret

Woikosken juuret

Maailma muuttuu ja Woikoski sen mukana, mutta emme unohda juuriamme ja sitä, mitä olemme.
Lue historiastamme