Woikoski

Woikoski – kaasu saa hyvät asiat elämään

Woikoski Oy on suomalainen, itsenäinen, kaasuteollisuuden perheyritys. 1882 perustettu Woikoski on alansa huippuosaaja ja luotettavaksi asiantuntija, jonka pitkälle jalostetut, korkealaatuiset tuotteet ja asiantuntijapalvelut sekä kattava jakeluverkosto takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.

Woikoski Oy tarjoaa asiakkailleen kaasun lisäksi kaasuverkostoratkaisuja ja –palveluita, laitteita ja tarvikkeita medical-sektorille sekä tuotteita ja palveluita hitsaukseen.  

Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden useita eri sektoreita, elintarviketeollisuutta, konepajoja, terveydenhuoltoa, laboratorioita sekä lääketiedettä.

Erikoiskaasut
Erikoiskaasut Erikoiskaasut tarjoavat puhtautta ja tarkkuutta prosesseihin, joissa äärimmäinen puhtaus tai tarkat pienet pitoisuudet ovat kriittisiä.
Lue lisää

Koska kaikki tarvitsemme kaasuja

Ei taida löytyä montaa asiaa, mihin ei kaasuja tarvittaisi. Perustarpeista lähtien, kuten happi ihmisille ja eläimille, kaikessa on kaasu jollain tavalla mukana. Sitä harvemmin tulee ajateltuakaan, miten jokapäiväiseen elämään liittyvät asiat, kuten tietokone, auto, bussi, lentokone, konjakki, sakset, keramiikka - lähestulkoon mikä tahansa on valmistuksen tai vähintään laadunvarmistuksessa jollain tasolla ollut tekemisissä kaasujen kanssa.

 

Katso tarkemmin

Kokonaisratkaisut

Kokonaisratkaisut

Lue Woikosken kaasuverkostojen kokonaispalveluratkaisuista ja siitä, miten palvelumme voivat auttaa yritystäsi.
Lue lisää
Asiakaskokemukset

Asiakaskokemukset

Lue, mitä asiakkaamme ovat meistä kertoneet.
Lue lisää
Woikosken juuret

Woikosken juuret

Maailma muuttuu ja Woikoski sen mukana, mutta emme unohda juuriamme ja sitä, mitä olemme.
Lue historiastamme