Medical

​​​​​​​

Woikoski Medical tarjoaa kattavaa kokonaispalvelua ja käyttövarmuutta

Woikoski Oy Medical tarjoaa lääkkeellisten kaasujen asiakkailleen korkealaatuisia asiantuntijapalveluita  kaasunjakelujärjestelmien suunnitteluun, asentamiseen, testaukseen, käyttöönottoon, koulutukseen sekä huoltoon. Tarjoamme myös monipuolisia, sairaala- ja lääkkeellisten kaasujen käyttöön liittyviä tuotteita, sekä tuotteita potilaspaikkojen varusteluun.

Kokonaispalveluratkaisut

Woikoski Oy Medical tarjoaa lääkkeellisten kaasujen asiakkailleen kotimaisten kaasutuotteiden lisäksi myös korkealaatuisia asiantuntijapalveluita  asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Palveluihimme kuuluvat kaasuverkoston kartoitus, huolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelut sekä painelaitteiden käytönvalvonta. Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös erilaiset analyysipalvelut, lääkekaasujen turvallinen käyttö-, tuote- sekä käyttökoulutukset.

Tuotteillemme tarjoamme asennus-, huolto- sekä korjauspalvelua.

Lue lisää

Kotihappihoito

Woikoski Medical tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita, elämää helpottavia happihoitolaitteista. Valikoimasta löytyy kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin sopiva vaihtoehto hoidettavan iästä ja kunnosta riippumatta.

Tutustu tarkemmin

Tuotteet sekä palvelut medical-sektorille

Tuotteet

Woikoski Medicalin valikoimaan kuuluvat lääkkeelliset kaasut, sekä kattava valikoima tuotteita ja tarvikkeita hengityshoitoon ja potilaspaikkojen varusteluun.

Tutustu tuotteisiimme

Palvelut

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman kaasukeskusten suunnittelusta tuotekohtaiseen huolto- sekä korjauspalveluun.

Lue lisää palveluistamme