Woikoski Medical

 

Woikoski Medical tarjoaa kattavaa kokonaispalvelua ja kumppanuutta

 

Woikoski Medical tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia asiantuntijapalveluja kaasunjakelujärjestelmien suunnitteluun, asentamiseen, käyttöönottoon, koulutukseen ja huoltoon. Tarjoamme myös monipuolisia sairaala- ja lääkkeellisten kaasujen käyttöön liittyviä tuotteita.

Kokonaispalveluratkaisut

Woikoski Oy Medical tarjoaa lääkkeellisten kaasujen asiakkailleen kotimaisten kaasutuotteiden lisäksi myös korkealaatuisia asiantuntijapalveluita asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Palveluihimme kuuluvat kaasuverkoston kuntokartoitus, huolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelut sekä painelaitteiden käytönvalvontapalvelut. Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös erilaiset analyysipalvelut sekä lääkekaasujen turvallinen käyttökoulutus, sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt tuote- ja käyttökoulutukset.

Medicaltuotteillemme tarjoamme asennus-, huolto- ja korjauspalvelua.

Lue lisää

Kotihappihoito

Woikoski Medical tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita, elämää helpottavia happihoitolaitteita. Valikoimasta löytyy kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin sopiva vaihtoehto hoidettavan iästä ja kunnosta riippumatta.

Tutustu tarkemmin

Tuotteet ja palvelut medical-sektorille

Tuotteet

Woikoski Medicalin valikoimaan kuuluvat lääkkeelliset kaasut sekä kattava valikoima tuotteita ja tarvikkeita hengityshoitoon ja potilaspaikkojen varusteluun.

Tutustu tuotteisiimme

Palvelut

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman kaasukeskusten suunnittelusta tuotekohtaiseen huolto- ja korjauspalveluun.

Lue lisää palveluistamme