Logo
Woikoski Medical Kokonaispalvelua ja kumppanuutta

Woikoski Medical


Woikoski Medical tarjoaa korkealaatuisia palveluita kaasunjakelujärjestelmien suunnitteluun, asentamiseen, testaukseen, käyttöönottoon, koulutukseen sekä huoltoon. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman potilaspaikkojen varusteluun ja lääkkeellisten kaasujen käyttöön liittyviä tuotteita ja laitteita. Kotihappihoitoa tarvitseville tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan valikoiman elämää helpottavia kotihappihoitolaitteita.

Palvelut

Kattava palvelukokonaisuus

Woikoski Medical tarjoaa asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Huolehdimme puolestanne kaiken kaasun käyttöpisteeseen saakka.

Tutustu palveluihimme

 

Kotihappihoito

Woikoski Medical tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita, elämää helpottavia happihoitolaitteita. Valikoimasta löytyy kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin sopiva vaihtoehto hoidettavan iästä ja kunnosta riippumatta.

Tutustu tarkemmin

Tuotteet ja palvelut medical-sektorille

Tuotteet

Woikoski Medicalin valikoimaan kuuluvat lääkkeelliset kaasut sekä kattava valikoima tuotteita ja tarvikkeita hengityshoitoon ja potilaspaikkojen varusteluun.

Tutustu tuotteisiimme

Palvelut

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman kaasukeskusten suunnittelusta tuotekohtaiseen huolto- ja korjauspalveluun.

Lue lisää palveluistamme

Kokonaispalveluratkaisut

Woikoski Oy Medical tarjoaa lääkkeellisten kaasujen asiakkailleen kotimaisten kaasutuotteiden lisäksi myös korkealaatuisia asiantuntijapalveluita asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Palveluihimme kuuluvat kaasuverkoston kuntokartoitus, huolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelut sekä painelaitteiden käytönvalvontapalvelut. Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös erilaiset analyysipalvelut sekä lääkekaasujen turvallinen käyttökoulutus, sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt tuote- ja käyttökoulutukset.

Medicaltuotteillemme tarjoamme asennus-, huolto- ja korjauspalvelua.

Lue lisää