Kotihappihoito

Suomalainen Woikoski Medical tarjoaa kotihappihoitoa tarvitseville monipuolisen ja laadukkaan valikoiman elämää helpottavia kotihappihoitolaitteita. Valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin – käyttäjän iästä ja kunnosta riippumatta. Woikoski myös valmistaa lääkkeellisiä kaasuja. Lääkehapen käyttöön tarvitaan aina lääkärin määräämä lääkemääräys.

Happihoitoa käytetään korjaamaan elimistön pysyvästi alentunutta happipitoisuutta ja sen aiheuttamaa liiallista rasitusta ja haittavaikutuksia sydämelle, keuhkoille ja muulle elimistölle. Happihoitoa käytetään mm. vaikeiden keuhkosairauksien, sydämen vajaatoiminnan tai syövän hoitoon, jos elimistön happipitoisuus on pysyvästi alentunut.

Hoidon tavoitteena on parantaa henkilön fyysistä jaksamista, lisätä omatoimisuutta ja vireyttä, edesauttaa liikkumista ja hidastaa toimintakyvyn heikkenemistä.

Pitkäaikaista happihoitoa voidaan toteuttaa lääkärin määräyksestä myös kotona. Tällöin hapen annostelu hoidetaan itse nestehappilaitteen, lääkehappipullojen ja happirikastimen avulla.

Kysy lisätietoja


Tutustu esitteisiimme:

Kotihappihoitolaitteet -esite           

Turvapullot lääkehapelle ja -ilmalle -esite

 


 

Tietoa kotihappihoidosta

 

Kotihappihoitolaitteiden käyttö

Nestehappilaitteiden käyttö

Lääkehappea voi käyttää turvallisesti kotona lääkärin ohjeita ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Katso ohjevideot nestehappilaitteiden käytöstä.

Katso lisää nestehappilaitteiden käytöstä

Woikosken lääkehapen tilaaminen kotiin

Lääkehapen tilaaminen

Kotihappihoitotuotteiden tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Lääkehapen käytöstä määrää aina lääkäri. Täältä löydät ohjeet ja tilauslomakkeet.

Katso ohjeet kotihappihoitotuotteiden tilaamiseen

 

Tuotteet

 

Nestehappilaitteet

Nestehappihoitolaitteet

Nestemäisen hapen järjestelmä antaa kotona asuvalle happihoitopotilaalle liikkumavapautta ja parantaa elämänlaatua. Katso tästä lisää kotisäiliöistä ja kannettavista nestehappilaitteista.

Tutustu nestehappilaitteisiin

Lääkehappipullot

Lääkehappipullot

Kotihappihoidossa käytetään lääkehappiturvapulloja. Lääkehappipulloista kevyimmät, eli komposiittipullot toimivat mainiosti liikkumisen apuvälineenä, jos tarvetta on harvakseltaan ja käyttöajat eivät ole pitkiä. 

Tutustu lääkehappipulloihin


Happirikastimet

Matkahappirikastimet

Happirikastimet on suunniteltu helpottamaan happihoitopotilaan arkea.

Tutustu matkahappirikastimiin


Tarvikkeet kotihappihoitoon

Tarvikkeet kotihappihoitoon

Woikoski Medical tarjoaa kattavasti tarvikkeita kotihappihoitoon.

Tutustu kotihappihoidon tarvikkeisiin


Kotihappihoidon asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 8-15:30: sähköposti: kotihappihoito@woikoski.fi, puhelin: 045 788 15403