Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kannamme vastuuta oman toimintamme vaikutusten lisäksi ympäristöstä sekä siitä, mitä jätämme tuleville polville. Meille on tärkeää vaalia luontoa ja turvata luontoarvojen säilymistä jälkipolville.  Noudatamme ISO 9001 -standardia ja toimimme ISO 14001 -ympäristöstandardin edellyttämällä tavalla. Olemme mukana alamme eri järjestöissä ja sopimuksissa kehittämässä kaasualaa, edistämässä kestävää kehitystä ja energiatehokkuutta. Kehitämme myös alan turvallisuutta ja huoltovarmuutta.

Haluamme toiminnallamme edistää oikeudenmukaista, inhimillistä ja vastuullista toimintakulttuuria. Tästä syystä yhtiömme liiketoimintaa ohjaavat Woikoski Code of Conduct -toimintaperiaatteet.

Woikoskella on myös Avainlippu-tunnus merkkinä Suomessa työllistävästä palvelusta ja suomalaisista tuotteista.

Vastuullisuus
Wastuullisesti Woikoski Pyrimme toiminnassamme energian ja raaka-aineiden tehokkaaseen, säästävään ja kestävään käyttöön
Vastuullisuus
Woikoski Code of Conduct
Woikoski Code of Conduct Meille on erityisen tärkeää, että toimimme yhteiskunnan, yrityksen ja yksilön näkökulmasta mallikkaasti
Code of Conduct
Turvallisuus
Turvallisuus Panostamme vahvasti työturvallisuuteen ja sen jatkuvaan kehittämiseen
Turvallisuus
Avainlippu
Onhan sillä Avainlippu? On! Avainlippu-tunnus on merkkinä Suomessa työllistävästä palvelusta ja suomalaisista tuotteista.
Avainlippu