Nestemäisten kaasujen säiliöt ja astiat

Toimitamme eri teollisuudenaloille nestemäisiä kaasuja vuokrasäiliöön tai asiakkaan omaan säiliöön. Säiliö on käyttäjäystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto, kun kaasua tarvitaan suuria määriä. Säiliöiden mitoitukseen vaikuttavat käyttökohteiden määrä, kaasunkulutus, vuorojen määrä ja logistinen sijainti.


Säiliöiden vuokraus ja ostaminen

Huolehdimme vuokra-asiakkaillemme asennetun säiliön huollosta, viranomaistarkastuksista ja luvista. Asiakas maksaa säiliön käytöstä yleensä kuukausivuokraa.

Säiliöiden ostaminen

Asiakas ostaa säiliön ja huolehtii sen tarkastuksista, luvista ja huollosta itse tai ostaa palvelut Woikoskelta.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous


Nestetyppikannut

Kannut soveltuvat nestemäisen typen varastointiin, kuljetukseen ja jakeluun. Kannut ovat kevyitä ja helppoja käsitellä. Tyhjöeristyksen ansiosta kaasujen höyrystyvyys kannuissa on alhainen.

Kannuihin on saatavana erityyppisiä nesteen ulosottolaitteita turvallisen käsittelyn takaamiseksi. Lisävarusteena saatava rullakko helpottaa suurimpien kannujen liikuttelua. Kannujen nimelliskoot ovat 11, 21, 26, 35, 60 ja 100 litraa. Myös erilaisten näyteputkien yms. säilytykseen tarkoitettuja kannuja on saatavissa. Joihinkin malleihin on saatavissa sekä lämpötilan että nestepinnan näyttö hälytysrajoineen.