Woikoskella työntekijöille annetaan mahdollisuuksia kehittää osaamistaan ja yrityksessä viihdytään pitkään. Työyhteisössä kaikkia kohdellaan tasavertaisesti ja jokainen saa olla oma itsensä, sillä erilaisia tekijöitä arvostetaan.

Erilaisia tekijöitä arvostetaan Anni Riikonen

Erilaisia tekijöitä arvostetaan

Täällä saa kyllä olla sellainen kuin on. Yhtä lailla tarvitaan esimerkiksi hiljaisempia konttorirottia ja ekstroverttejä myyjiä, pohtii laadunvalvontapäällikkö Anni Riikonen. Asiantuntijatyö Woikoskella sisältää paljon tuen antamista muille osastoille, kuten myyntiin ja tuotantoon. Työhön sisältyy myös paljon itsenäistä päätöksentekoa. Tylsistymään ei Annin mukaan pääse, sillä eteen tulee koko ajan kaikkea uutta.
Woikoski on parasta, sanoo myyntijohtaja Ville Mela

Woikoski on parasta

Aloitin Woikoskella tekemällä logistiikkaoperaattorin töitä. Siitä siirryin myyntitiskiin ottamaan tilauksia vastaan ja palvelemaan paikallisia asiakkaita. Sieltä vaihdoin myyntitehtäviin kentälle. Nyt työskentelen myyntijohtajana, ja myyntityötä on tullut tehtyä 13 vuotta. Yrityksessähän olen viihtynyt vasta 17 ja puoli vuotta, omaa urapolkuaan muistelee myyntijohtaja Ville Mela. – Woikoskella pääsee tekemään työtä, josta tykkää. Porukka on loistava, työilmapiiri hyvä ja fasiliteetit kunnossa. Se on se kokonaisuus. Woikoski on parasta, Ville tiivistää kokemuksensa.
Repullinen oppia matkaan Inka Brunner

Repullinen oppia matkaan

Inka työskenteli kesätöissä Woikosken tehtaalla. Hän opiskelee parhaillaan logistiikkainsinööriksi Jyväskylässä ja suoritti Woikoskella työskennellessään samalla myös toisen harjoittelunsa. Parasta työssä oli hänen mukaansa mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja ajatella itse. Olin Woikoskella niin sanotusti pihamiehenä. Työnkuvaani kuului kuormien purkua, lastausta ja keräilyä. Ajoin myös kuormia paikoilleen ja tein rahtikirjoja. Woikoskella työskentelystä ja suoritetusta harjoittelusta on alallani ehdottomasti hyötyä myös tulevaisuudessa, Inka sanoo. Mukavaa on kyllä ollut kaikin puolin. Olen tykännyt työskennellä Woikoskella ja sain varmasti repullisen oppia tulevaisuuteen. Woikoskella vallitsi todella mukava työilmapiiri ja töissä oli helppo viihtyä. Työkaverit olivat ihan parhaita. Heidän voimallaan jaksoi painaa läpi koko kesän, Inka naurahtaa.