Palvelut


Woikoski tarjoaa runsaasti erilaisia palveluita, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinbisnekseensä luottavaisin mielin tietäessään saavansa parhaan mahdollisen palvelun, avun ja tuen alan erityisosaajilta.

Huolto ja kunnossapito

Kaasunjakelujärjestelmästä on syytä pitää hyvää huolta. Säännöllisillä huolloilla vaikutetaan kaasun puhtauteen ja ennaltaehkäistään kalliita tuotantokatkoksia, kun huoltotoimet tehdään suunnitelmallisesti ja hallitusti.

Lue lisää

Kaukovalvonta

Säiliöiden kaukovalvonta auttaa ylläpitämään riittävää kaasumäärää ilman toiminnan keskeytyksiä ja mahdollistaa huoltotoimenpiteiden suunnittelun. Kaukovalvonta kertoo trenditietoa toteutuneen kaasunkulutuksen perusteella.

Lue lisää

Suunnittelu ja asennus

​​​​​​​

Woikoski tarjoaa asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon kaasun käyttöpisteeseen saakka.

Lue lisää

Analyysipalvelut

Tarjoamme räätälöityjä analyysipalveluita teollisten kaasulajien ja kaasuverkostojen kunnon valvontaan prosessin puhtauden varmistamiseksi, laadun parantamiseksi ja tuotannon tehostamiseksi.

Lue lisää

Koulutus 

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan palvelemaan kaasuihin ja niiden käyttöön, säilytykseen ja kuljetukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää

Määräaikaistarkastukset

Kaasupullojen määräaikaistarkastus on lakisääteinen, määräajoin suoritettava painelaitteen tarkastus, jota Woikoski palveluna asiakkailleen tarjoaa.

Lue lisää

Painelaitekäytönvalvoja

Tarjoamme painelaitekäytönvalvojapalveluita asiakkaidemme toiveesta.

Pyydä tarjous