Woikoski Oy on suomalainen, itsenäinen, kaasuteollisuuden perheyritys. Jo neljännessä polvessa toimiva, 1882 perustettu yhtiö, on kaasualan erikoisosaaja sekä luotettava partneri, jonka pitkälle jalostetut, korkealaatuiset tuotteet ja palvelukonseptit ovat syy, miksi yhä useampi yritys on valinnut Woikosken kumppanikseen. 

Tuotamme asiakkaillemme todellista lisäarvoa tarjoamalla kilpailuetua, säästöjä, kustannustehokkuutta ja helppoutta toimimalla yritysten luotettavana yhteistyökumppanina kaasujen ohella verkostoratkaisuissa ja niiden huolto- ja ylläpitopalveluissa. Meillä on pitkä kokemus ja vankka osaaminen räätälöityihin asiakaskohtaisiin ratkaisuihin kaasunjakelujärjestelmien suunnittelussa ja kehittämisessä, sekä verkostojen huollossa ja kunnossapidossa. Vastuullinen toiminta on meille tärkeää, toimintaamme sääntelevät  muun muassa Woikoski Code of Conduct sekä meille myönnetty ISO 9001 – laatusertifikaatti.

Laaja asiakaskunta

Asiakkainamme ovat useat teollisuuden alat, julkinen sekä yksityinen terveydenhuolto ja lääketieteen yrityksen ja yksiköt, kunnat ja kaupungit, ympäristönsuojelu sekä moninaiset kuluttaja-asiakkaat.

Vientitoimintaa Woikoskella on mm. Venäjälle, Baltian maihin ja muihin EU-maihin tytäryhtiön SIA Woikosken kautta.

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling on Woikoski Oy:n omistama matkailuliiketoimintakonsepti, johon kuuluu WHD Gård, Kirjokiven kartano, WHD Automuseo sekä Woikosken tehdasmuseo.   


 Tutustu Feelingin palveluihin