Ultrapuhtaat BIP-kaasut

Toimittamamme BIP-kaasut on kehitetty korvaamaan N60- ja sitä puhtaammat laadut ja ne ovat poikkeuksellisen puhtautensa ansiosta ainutlaatuisia maailmassa. N60-tason kaasujen happipitoisuus on 10-kertainen ja kosteuspitoisuus 25-kertainen verrattuna BIP-kaasuun. Tämän takia BIP-kaasun käytöllä saavutetaan huomattava etu, koska kosteus ja happi ovat haitallisimmat epäpuhtaudet useimmissa sovelluksissa (BIP = Built-In Purifier).

BIP-teknologia perustuu kaasupullon sisällä olevaan puhdistimeen, jolla saavutetaan useita fysikaalis-kemiallisia etuja puhdistustehossa. Tuloksena on luotettava ultrapuhdas BIP-laatu, joka tekee ulkoisista puhdistimista tarpeettomia.

BIP-kaasuista on saatu erinomaisia käyttökokemuksia mm. kromatografiassa sekä seostettujen erikoisterästen hitsauksessa, jossa erinomainen hitsaustulos edellyttää äärimmäisen matalaa happipitoisuutta.

Kauttamme on saatavissa BIP- ja BIP+-kaasuja 50 litran ja 10 litran pulloissa. Saatavilla olevat kaasut ovat:

  • Typpi, N2
  • Helium, He
  • Argon, Ar
  • Vety, H2

BIP-laatu vastaa N60:ta, BIP+-laatu vastaa N67:ta.

Mitä on BIP-kaasu?

BIP = Built-In Purifier. Kaasupullon sisällä on puhdistin, jolla saavutetaan useita fysikaalis-kemiallisia etuja puhdistustehossa. Tuloksena on luotettava ultrapuhdas BIP-laatu.