Asiakaskokemukset

Woikosken asiakaskunta on laaja, palvelemme teollisuuden laajaa sektoria, elintarviketeollisuutta, lääkkeellisiä asiakkaita, kuten sairaanhoitopiirejä, sairaaloita, terveyskeskuksia, laboratorioita ym., samoin kuin tutkimuslaitoksia ja oppilaitoksia. Näiden lisäksi palvelemme yksityisasiakkaita jälleenmyyjiemme kautta.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme menestyksekästä vuotta 2021!
Woikoski on kaasuntoimittajana metalliteollisuuden peruskivi "Woikosken nimeen ei voi olla törmäämättä metalliteollisuudessa. Se on sellainen metalliteollisuuden peruskivi kaasuntoimittajana"
Woikoski toimittaa laadukkaita kaasuja Olvin tarpeisiin Parasta Woikosken kanssa tehtävässä yhteistyössä on ollut sen helppous ja joustavuus
Kivenkovaa hitsausta Rantasalmella PEL-tuote on laittanut Woikosken avulla kokonaiskustannuksiin vaikuttavat tekijät kuntoon.
Pyroman arvostaa Woikosken joustavaa palvelua Aina olemme saaneet Woikoskelta joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua, joka on meille tärkeää
Norrhydro vakuuttui EWM:n hitsauskoneista Woikoskelta hankitut hitsauskoneet osoittautuivat Norrhydrolle onnistuneeksi ratkaisuksi.
Kaikki tarvittava yhdestä paikasta "Meidän työtä helpottaa, kun voimme tehdä monenlaisia hankintoja yhdestä paikasta, yhteistyö Woikosken kanssa on sujunut joustavasti."
Hiilidioksidia pienpanimon tarpeisiin Saimaa, Marsalkka, Brewers´s Special, Kekkonen, Luostari ja Crafty. Saimaan Juomatehtaan valikoimista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Saimaan Ju...
Snellman valitsi Woikosken hinnan ja kotimaisen perheyritystaustan perusteella "Valitsimme Woikosken kaasuntoimittajaksemme hinnan ja kotimaisen perheyritystaustan vuoksi. Olemme olleet tyytyväisiä palvelun laatuun"