Asiakaskokemukset

Woikosken asiakaskunta on laaja, palvelemme teollisuuden laajaa sektoria, elintarviketeollisuutta, lääkkeellisiä asiakkaita, kuten sairaanhoitopiirejä, sairaaloita, terveyskeskuksia, laboratorioita ym., samoin kuin tutkimuslaitoksia ja oppilaitoksia. Näiden lisäksi palvelemme yksityisasiakkaita jälleenmyyjiemme kautta.

Woikoski on tuotantoketjun vahva lenkki Teollisuudessa käytettäviä kaasuja tarvitseville yrityksille tärkeää on niiden jatkuva saanti ilman tuotantoa haittaavia katkoksia. Woikoski on jatkuvuuden turvaava kaasuntoimittaja, jonka laaja kokemus kaasutoimituksista, toimitusten infrastruktuurista ja erilaisten kaasujen käytöstä on yhteistyökumppaneille merkittävä kilpailuetu.
Wemasto Oy arvostaa Woikosken toimintavarmuutta Wemasto on pitkän linjan perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konepajapalveluita sekä rakentaa yleisempien nesteiden ja kaasujen jakeluverkkoja.
Woikoski erottuu luotettavana ja asiakkaalle helppona kaasuntoimittajana SP stainless Oy on 1989 perustettu metalliteollisuuden yritys, jonka ydinosaamista ovat vaativat hitsaustyöt. Yritys valmistaa alihankintana putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoa prosessiteollisuuden laitevalmistajille.
Woikoski toimittaa laadukkaita kaasuja Olvin tarpeisiin Parasta Woikosken kanssa tehtävässä yhteistyössä on ollut sen helppous ja joustavuus
Kivenkovaa hitsausta Rantasalmella PEL-tuote on laittanut Woikosken avulla kokonaiskustannuksiin vaikuttavat tekijät kuntoon.
Pyroman arvostaa Woikosken joustavaa palvelua Aina olemme saaneet Woikoskelta joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua, joka on meille tärkeää
Norrhydro vakuuttui EWM:n hitsauskoneista Woikoskelta hankitut hitsauskoneet osoittautuivat Norrhydrolle onnistuneeksi ratkaisuksi.
Kaikki tarvittava yhdestä paikasta "Meidän työtä helpottaa, kun voimme tehdä monenlaisia hankintoja yhdestä paikasta, yhteistyö Woikosken kanssa on sujunut joustavasti."
Hiilidioksidia pienpanimon tarpeisiin Saimaa, Marsalkka, Brewers´s Special, Kekkonen, Luostari ja Crafty. Saimaan Juomatehtaan valikoimista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Saimaan Ju...