Kotihappihoitotuotteiden tilaaminen


Kotihappihoitotuotteiden tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista.

Lähetä lääkemääräys ja tilauslomake Woikoski Medicalin kotihappihoidon asiakaspalveluun:
  • faksilla numeroon 020 605 1812
  • salattuna sähköpostilla kotihappihoito@woikoski.fi
  • tai postitse osoitteeseen Woikoski Medical, Puurtajankatu 22, 04440 Järvenpää

Lääkemääräys tulee olla kirjoitettuna Kelan SV1 lomakkeelle tai lääkäri voi soittaa puhelinmääräyksen Woikoski Medicalin asiakaspalvelufarmaseutille p. 045 788 15403. Lääkehappea ei voi määrätä sähköisellä reseptillä. Tilauslomakkeet pääset lataamaan alla olevista linkeistä.

Vastaanotettuamme tilauksen postitamme tilaajalle tietopaketin. Se sisältää turvallisuusohjeen, lääkehapen pakkausselosteen, ulko-oveen liimattavan lääkehappitarran ja tietoa oman asuinpaikkakunnan ajopäivistä. Kotihappihoidon asiakaspalvelu soittaa 1 vrk kuluessa tilauksen vastaanotosta sopiakseen käytännön järjestelyistä, kuten toimituspäivästä ja mahdollisesta perehdytyksestä.

Nestehappisäiliöt ja lääkehappipullot toimitetaan sovittuna ajankohtana Woikosken toimituspäivien mukaisesti asiakkaan kotiin. Nestemäisen hapen laitteiden käyttöopastus pyritään järjestämään 1-2 arkipäivän kuluessa säiliön toimituksesta. Opastuksen antaa joko sairaalan kuntoutusohjaaja tai Woikoski Medicalin koulutuksen saanut henkilö.


Lääkehapen jatkotilaukset voi tehdä soittamalla Woikoski Medicalin kotihappihoidon asiakaspalveluun.

Palvelemme arkisin klo 8.00–15.30: puhelin: 045 788 15403.

Tilauslomake kotisäiliöt ja kannettavat

Tilauslomake lääkehappipullot

 


 

Kelan korvattavia

Lääkehappi ja laitteiden vuokrat kuuluvat Kelan peruskorvattavauuden piiriin. Niistä koituvat kustannukset kartuttavat Kelan lääkkeiden maksukattoa. Mikäli maksukatto täyttyy, voidaan laskut ohjata valtakirjamenettelyn kautta Woikoskelta suoraan Kelaan. Katso lisätietoja: kela.fi/laakkeet.

Autamme mielellämme kaikissa kotihappihoitoon liittyvissä kysymyksissä!

Kotihappihoidon asiakaspalvelu:

Palvelemme arkisin klo 8.00–15.30: sähköposti: kotihappihoito@woikoski.fi, puhelin: 045 788 15403.