AWOcal-kanisterit

Woikoski tarjoaa kannettavissa ja kertakäyttöisissä* AWOcal-kanistereissa erikoisseoskaasuja ja puhtaita kaasuja tarpeisiin, joissa kannettavuus on tärkeää tai käyttö vähäistä. Kaasuseokset valmistetaan samoilla korkeilla laatuvaatimuksilla kuin suurempiinkin kaasupulloihin pakatut kaasut eikä laadusta tarvitse tinkiä.

AWOcal-kanistereissa on saatavilla laaja valikoima seoksia aina yksinkertaisista seoksista monimutkaisiin ja erittäin tarkkoihin kalibrointikaasuihin, sekä erikoispuhtaita yksittäisiä kaasuja. Näitä käytetään tyypillisesti ilmaisimien ja analyysilaitteiden tarkistukseen ja kalibrointiin mm. seuraavissa sovelluksissa:

  • palavien ja myrkyllisten kaasujen valvonta
  • päästövalvonta
  • alkometrit
  • kaasukromatografia
  • elintarvikepakkausten valvonta
  • lääkkeellisten kaasujen analysointi

AWOcal-kanistereita on saatavissa neljää eri kokoa:

Kaasutilavuus (l)  10 34 58 110
Vesitilavuus (l) 1,0 0,9 0,85 1,6
Paine (bar) 10 34 69

69

Koko (mm)
Korkeus x Halkaisija 
265 x 80 283 x 74 278 x 75 358 x 90
Paino tyhjänä (g) 108 474 620 1160
Venttiilikierre 7/16"
(28 NS/2
ulkokierre) 
5/8"
(18 UNF C10) 
5/8"
(18 UNF C10) 
5/8"
(18 UNF C10) 
         


Huomattavimpia etuja AWOcal-kanistereissa on paitsi laaja valikoima räätälöityjä kaasuja helppokäyttöisessä kannettavassa pakkauksessa myös kertakäyttöisyys. Kanistereista ei kerry vuokramaksuja ja ne voi kierrättää tavallisessa metallinkierrätyksessä, kunhan ne on ensin tehty paineettomiksi. Kanisteria ei käytön jälkeen tarvitse toimittaa takaisin, vaan siitä voi hankkiutua eroon missä vain.

AWOcal-kanistereissa on seoksesta riippuen jopa viiden vuoden taattu säilyvyysaika. Tämän tekee mahdolliseksi huolellinen esikäsittelyprosessi, jolla kanisterin sisältä poistetaan ei-haluttuja reaktioita aiheuttavat tekijät. Pitkän säilyvyysajan hyödyntämiseksi on ehdottoman tärkeää noudattaa ohjeita paineenalentimien liittämisessä kanisteriin.

AWOcal-kanistereihin on saatavissa monipuolinen valikoima erilaisia paineenalentimia ja venttiileitä. Nämä voivat olla varustettuja kiinteällä tai säädettävällä virtauksella. Valikoimaan kuuluu myös helppoa annostelua varten suunnitellut liipasimella varustetut venttiilit, jotka ovat erinomaisia mm. alkometrien ja kaasuilmaisimien tarkistukseen ja kalibrointiin.