MIG/MAG-hitsauskoneet

Picomig 180 puls TKG &Picomig 180 Synergic TKG Helppokäyttöinen yhdistelmäkone, jossa langansyötössä 4-pyöräsyöttö ja Euroliitin -kytkentä. Kaksi eri versiota, synerginen ja pulssi. Oppilaitoksiin, korjaamoihin ja asennuskeikoille ammattikäyttöön.
Lue lisää
Picomig 180 Synergic -hitsauskonepaketti Picomig on helppokäyttöinen ja kompakti monimenetelmähitsauskone MIG/MAG–, puikko- sekä DC TIG-hitsauksiin. Vankkatekoinen laatukone ammattikäyttöön sekä vaativaan harrastekäyttöön.
Lue lisää
Picomig 355 puls TKM & Synergic TKM Picomig 355 –koneet ovat kompakteja teollisuuskäyttöön suunniteltuja MIG/MAG –koneita. Koneesta on versiot synergiseen hitsaukseen sekä pulssihitsaukseen
Lue lisää
Taurus 405 Synergic S MM TDM Tehokas vesijäähdytteinen Taurus tuoteperhe on tarkoitettu laadukkaaseen ja raskaaseen tuotantohitsaukseen umpilangoilla ja täytelangoilla
Lue lisää
Phoenix 355/405/505 Progress puls Phoenix 355 Compact Progress puls on kompkti pulssi-MIG/MAG –laite, jossa  kaikki synergiset MIG/MAG-ohjelmat kaikkien materiaalien hitsaamiseen.
Lue lisää
Titan XQ puls Uusinta huipputeknologiaa edustava Titan XQ  Pulssi-MIG/MAG tarjoaa täydelliset MIG/MAG- hitsaus-ominaisuudet RCC*-teknologian ansiosta.
Lue lisää
Titan XQ puls compact Yksilöllisesti konfiguroitava MIG/MAG-moniprosessihitsauskone on saatavilla erillisellä langansyöttölaitteella tai integroidulla eFeed-langansyöttölaitteen syöttöyksiköllä.
Lue lisää