MIG/MAG-hitsauskoneet

Picomig 180 puls TKG & Picomig 180 Synergic TKG Helppokäyttöinen yhdistelmäkone, jossa langansyötössä 4-pyöräsyöttö ja Euroliitin-kytkentä.
Lue lisää
Picomig 220 puls TKG & Picomig 220 Synergic TKG Helppokäyttöinen yhdistelmäkone oppilaitoksiin, korjaamoihin ja asennuskeikoille ammattikäyttöön.
Lue lisää
Picomig 355 Synergic TKM & Picomig 355 puls TKM Picomig 355 -koneet ovat kompakteja teollisuuskäyttöön suunniteltuja MIG/MAG –koneita.
Lue lisää
Phoenix 355 Progress puls HP MM TKM Phoenix 355 Progress puls on kompakti pulssi-MIG/MAG–laite.
Lue lisää
Titan XQ puls Titan XQ -koneet ovat EWM:n XQ-tuoteperheen edistyksellisintä huippua kaikkein vaativimpiinkin hitsauksiin.
Lue lisää
Titan XQ puls compact Titan XQ -koneiden kompaktit versiot ovat EWM:n XQ-tuoteperheen edistyksellisintä huippua kaikkein vaativimpiinkin hitsauksiin.
Lue lisää
Phoenix XQ puls Uusinta huipputeknologiaa edustava Phoenix XQ puls tarjoaa täydelliset MIG/MAG-hitsausominaisuudet pulssihitsaukseen.
Lue lisää
Phoenix XQ puls compact Phoenix XQ -koneiden kompaktit versiot ovat monimenetelmäkoneita, jotka on suunniteltu erityisesti MIG/MAG-pulssihitsaukseen.
Lue lisää
Taurus XQ Synergic Taurus XQ -koneet ovat monimenetelmäkoneita, jotka on suunniteltu erityisesti raskaaseen konepajahitsaukseen umpi- tai täytelangoilla.
Lue lisää
Taurus XQ Synergic compact Taurus XQ Synergic compact on suunniteltu konepajojen laadukkaaksi perushitsauskoneeksi silloin kun pulssihitsausta ei tarvita.
Lue lisää
Taurus 405 Synergic S MM TDM Tehokas vesijäähdytteinen Taurus tuoteperhe on tarkoitettu laadukkaaseen ja raskaaseen tuotantohitsaukseen umpilangoilla ja täytelangoilla
Lue lisää