MIG/MAG-hitsauskoneet

MIG/MAG-hitsausta innovatiivisilla ja patentoiduilla EWM-hitsausprosesseilla

Käytettävä hitsausprosessi ja -menetelmä valitaan sen mukaan, mitkä ovat hitsattavat materiaalit ja niiden paksuudet, millaista tuotantotehokkuutta edellytetään ja millaisia vaatimuksia hitseille asetetaan. EWM:llä on tarjolla perushitsausprosessien lisäksi räätälöityjä MIG/MAG-hitsausprosesseja.

MIG/MAG-hitsauksessa valokaari palaa jatkuvasti syötetyn lisäainelangan ja työkappaleen välissä. Valokaarta ja hitsisulaa suojaa joko aktiivinen tai inerttinen suojakaasu. Menetelmä soveltuu useimmille hitsattaville materiaaleille ja lisäainelangoille. Puikkohitsaukseen verrattuna MIG/MAG on paljon tuottavampi menetelmä. Puikon vaihdoilta vältytään ja hitsauksen tuottavuus kasvaa merkittävästi.

MIG/MAG-hitsaus on erittäin monipuolinen menetelmä, jota voidaan käyttää kaikissa asennoissa korkealla paloaikasuhteella. Sitä käytetään lähes kaikilla alueilla, joissa hitsataan seostamattomia ja matalaseoksisia teräksiä, nikkelipohjaisia materiaaleja ja alumiinia.

Picomig 180 puls TKG & Picomig 180 Synergic TKG Helppokäyttöinen yhdistelmäkone, jossa langansyötössä 4-pyöräsyöttö ja Euroliitin-kytkentä.
Lue lisää
Picomig 220 puls TKG & Picomig 220 Synergic TKG Helppokäyttöinen yhdistelmäkone oppilaitoksiin, korjaamoihin ja asennuskeikoille ammattikäyttöön.
Lue lisää
Picomig 355 Synergic TKM & Picomig 355 puls TKM Picomig 355 -koneet ovat kompakteja teollisuuskäyttöön suunniteltuja MIG/MAG –koneita.
Lue lisää
Phoenix 355 Progress puls HP MM TKM Phoenix 355 Progress puls on kompakti pulssi-MIG/MAG–laite.
Lue lisää
Titan XQ puls Titan XQ -koneet ovat EWM:n XQ-tuoteperheen edistyksellisintä huippua kaikkein vaativimpiinkin hitsauksiin.
Lue lisää
Titan XQ puls compact Titan XQ -koneiden kompaktit versiot ovat EWM:n XQ-tuoteperheen edistyksellisintä huippua kaikkein vaativimpiinkin hitsauksiin.
Lue lisää
Phoenix XQ puls Uusinta huipputeknologiaa edustava Phoenix XQ puls tarjoaa täydelliset MIG/MAG-hitsausominaisuudet pulssihitsaukseen.
Lue lisää
Phoenix XQ puls compact Phoenix XQ -koneiden kompaktit versiot ovat monimenetelmäkoneita, jotka on suunniteltu erityisesti MIG/MAG-pulssihitsaukseen.
Lue lisää
Taurus XQ Synergic Taurus XQ -hitsauslaitteet ovat monimenetelmäkoneita, jotka on suunniteltu erityisesti raskaaseen konepajahitsaukseen umpi- tai täytelangoilla.
Lue lisää
Taurus XQ Synergic compact Taurus XQ Synergic compact on suunniteltu konepajojen laadukkaaksi perushitsauskoneeksi silloin kun pulssihitsausta ei tarvita.
Lue lisää
Taurus 405 Synergic S MM TDM Tehokas vesijäähdytteinen Taurus tuoteperhe on tarkoitettu laadukkaaseen ja raskaaseen tuotantohitsaukseen umpilangoilla ja täytelangoilla
Lue lisää