Nestekaasu 5 kg komposiittipullo


Kevyet komposiittipullot ovat helppoja siirreltäviä ja kestävät kovaakin käyttöä.

Nestekaasu 5 kg komposiittipullo

  • Painoventtiili
  • Kaasu: 5 kg
  • Pullo: 3,8-4,5 kg
  • Kaasu+pullo: 8,8-9,5 kg

Miksi valita komposiittipullo nestekaasulle?

Komposiittipullot ovat kevyitä siirrellä ja ne ovat kestäviä käytössä. Komposiitti on luja materiaali, joka kestää lämpötilan vaihtelua, uv-säteitä ja joka suojaa iskuilta kuten teräspullo. Komposiittipullo on myös läpinäkyvä, joten kaasun määrä on helppo tarkistaa.

Nestekaasun ominaisuudet

Nestekaasu on turvallinen, tehokas ja ympäristöystävällinen energianlähde. Se on propaanin ja butaanin seos, jota syntyy polttoaineen ja öljynjalostuksen sivutuotteena. Sitä saadaan myös maaperässä olevista kaasuesiintymistä. Korkean propaanipitoisuutensa ansioista nestekaasua voi hyvin käyttää myös pakkasella.

Nestekaasu on luonnostaan hajuton, mauton ja väritön kaasu. Suomessa myytävä nestekaasu on turvallisuussyistä aina hajustettua, koska nestekaasuvuodon havaitseminen olisi muuten vaikeaa. Pistävä hajuaine on erittäin helppo havaita ulkoilmassakin jo pienissä pitoisuuksissa. Nestekaasu on erittäin helposti syttyvä ja suurina pitoisuuksina tukahduttava kaasu.

Nestekaasun käyttökohteet

Suurimpia nestekaasun käyttäjiä ovat metalli-, muovi- ja elintarviketeollisuus. Nestekaasu on myös rakennus- ja paperiteollisuudessa sekä lämpökeskuksissa tärkeä tekijä. Nestekaasua käytetään mm. testi-, laboratorio-, kalibrointi- ja trukkikaasuna. Nestekaasua käytetään myös ravintoloissa ja keittiöissä.

Kotikäytössä nestekaasu on erinomainen ruoanlaitossa, grillauksessa, säteilylämmityksessä ja vapaa-ajan harrastuksissa. Suurin käyttäjäryhmä ovat kotitaloudet, veneilijät ja karavaanarit omiin tarpeisiin.

Mistä ostan nestekaasua?

Etsi lähin Woikosken nestekaasun jälleenmyyntipiste.

Nestekaasun jälleenmyyjät

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2022 Woikoski Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.