Awolight

Awolight on heliumin, hapen ja argonin seoskaasu. Awolight soveltuu erityisesti runsaasti seostettujen austeniittisten ja ei-austeniittisten terästen, alumiinin ja kuparin MAG-hitsaukseen.

Awolightin ominaisuudet

Awolight on heliumin, hapen ja argonin seoskaasu (30 % helium + 1% happi + argon). Se on väritön, hajuton, inertti ja tukahduttava seoskaasu.

Awolight hitsauskaasuna

Awolight soveltuu erityisesti runsaasti seostettujen austeniittisten ja ei-austeniittisten terästen, alumiinin ja kuparin MAG-hitsaukseen. Seoksena helium nostaa kaarienergiaa, jolla saadaan mm. lisää hitsausnopeutta, parempi tunkeuma, parempi sulan juoksevuus ja vähemmän muodonmuutoksia.

Aktiivisena, vakauttavana komponenttina toimii happi, joten vahingollisen hiillettymisen vaaraa ei matalahiilisten ja runsashiilisten ruostumattomien ja haponkestävien terästen terästen hitsauksessa.

Helium on ilmaa kevyempi kaasu, joten käytettäessä awolight-seoskaasua suojakaasun virtausta on lisättävä. Lisäksi kasvavan hitsausnopeuden myötä tulee huolehtiä riittävästä suojakaasusta erityisesti käytettäessä pieniä kaasukupuja.
 Koostumus: 30 % helium + 1% happi + argon
Pullokierre: DIN 477 nro. 10, 24,32 x 1,814 SFS 2292
YK-numero; 1956

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2022 Woikoski Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.