Takaisin listaukseen

11.06.2024

Woikoski Store on verkkokauppasi ja palvelukanavasi, avoinna 24/7

Haluatko helpon tavan tilata tuotteitamme juuri silloin, kun sinulle sopii? Rekisteröidy Woikoski Storen käyttäjäksi!

Tai haluatko tarkastella vaikkapa kaasupullosaldojasi, vuokrasopimustietoja ja kaasunkulutusta? Ratkaisu on yritysasiakkaillemme suunnattu Woikoski Store. Se on 24/7 käytössäsi oleva verkkokauppa ja sähköinen palvelukanavamme!

Woikoski Storessa kirjautuneena yritysasiakkaana voit tehdä tilauksia, tarkastella pullosaldoja ja vuokrasopimustietoja sekä seurata kaasunkäyttöön liittyviä kulutus- ja kustannustietoja. 

Storessa voit tehdä tilauksia, tarkastella pullosaldoja ja vuokrasopimustietoja sekä seurata kaasunkäyttöön liittyviä kulutus- ja kustannustietoja. Kaasupulloja voi seurata yksilötasolla pullokohtaisten sarja- ja eränumeroiden avulla. Tämä kaikki Woikoski Storessa! Esimerkiksi...

  • löydät tuotekorteilta tuotetietoja
  • näet asiakaskohtaiset hintasi
  • näet tiedot sopimustuotteistasi
  • näet ostohistoriasi  ... ja paljon muuta!
Voit tilata Storesta
  • kaasuja
  • hitsauskoneita ja -tarvikkeita
  • hitsauksen lisäaineita
  • paineensäätimiä ja muita tarvikkeita (pois lukien lääkkeelliset säätimet ja tarvikkeet, jotka ovat tulossa Storeen myöhemmin)

Tutustu Storeen!

Tuotteen tilaaminen Storesta

Kirjautuneena käyttäjänä Storen tilaukselle tulee automaattisesti yrityksen ja tilaajan yhteystiedot, mm. asiakasnumero ja toimitusosoite. Voit tilata nykyiseen osoitteeseen tai luoda uuden toimitusosoitteen. Tilausta tehdessäsi näet asiakaskohtaiset hintasi ja sopimustuotteet. Voit lisätä tuotteita myös suosikiksi tai käyttää tilaushistoriaa pohjana uusien tilausten tekoon. Helppoa ja nopeaa!

Kaasupullojen hallinta

Storen kaasupullojen hallinnassa voit tarkastella saldoillanne olevia pulloja mm. sarjanumeron, tuotenimikkeen, saapumispäivän, myyntitilausnumeron tai katsastuspäivän mukaan. Lääkkeellisissä ja lääkelaatuisissa kaasuissa näkyy myös eränumero ja sen vanhenemisaika. Voit luoda kaasupulloille omia osastoja ja siirtää varastossa olevia pulloja niihin, mikä helpottaa esim. inventaarion tekemistä.

Saat Storessa käyttöösi erilaisia raportteja

Päivävuokratilanne / Vuokrasopimukset

Raportilla näet voimassa olevat vuokrasopimukset ja pullomäärät kaasulajeittain. Raportti näyttää sopimusten numerot, nimikkeet, määrät ja voimassaoloajat sekä mahdolliset viitetiedot. Päivävuokratilanteen näet kätevästi taulukosta.

Vuokratuotteiden varastoluettelo

Raportilla näet kattavasti tiedot pulloista. Muun muassa sarjanumeron, tuotenimikkeen, myyntitilausnumeron, viitteen, katsastuspäivän, toimituspäivän ja -osoitteen. Lääkkeellisillä kaasuilla raportilla näkyy myös eränumero ja erän vanhenemistieto.

Ostotilasto

Raportilta näet kokonaiskustannukset valitulla aikavälillä. Voit tarkastella kaasunkäyttöön liittyviä kustannuksia ja kulutusta: ostettujen kaasujen määrät kappaleina, kuutioina ja kiloina kuukausi- ja vuositasolla.

Kaasun kulutus, pakatut kaasut

Raportilla näet toimitetut kaasut kokonaismääränä sekä kaasulajeittain: kappalemäärät, kuutiot ja kilot.

Bulk-toimitukset

Raportti sisältää tiedot toimitetuista säiliökaasuista. Woikosken kaukovalvonta huolehtii automaattisesti säiliöiden täyttötilauksista ja varmistaa säiliökaasujen jatkuvan riittävyyden.

Miten saan Woikoski Storen käyttööni?

Asiakaspalvelumme luo Storeen yritykselle pääkäyttäjän, joka hallinnoi yrityksen muita käyttäjiä. Tee yrityksesi pääkäyttäjän rekisteröitymispyyntö Woikoski Storessa alla olevasta linkistä

Linkki rekisteröitymispyyntöön

Rekisteröityminen tulee voimaan n. 1-3 arkipäivän kuluessa. Kun rekisteröinti on valmis, pääkäyttäjä saa sähköpostiinsa käyttäjätunnuksen ja ohjeet verkkokauppaan kirjautumiseen. Verkkokaupastamme löydät kirjautuneena käyttäjänä aina ajantasaiset ohjeet kaikkiin toimintoihin.

Kipin kapin rekisteröitymään!

Takaisin listaukseen