Takaisin asiakaskokemuksiin

21.11.2023

Wemasto Oy arvostaa Woikosken toimintavarmuutta

Wemasto on pitkän linjan perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konepajapalveluita sekä rakentaa yleisempien nesteiden ja kaasujen jakeluverkkoja.Asiakkaalle tehtävän työn korkea laatu on asia, josta Wemastolla ei tingitä. Osaavien tekijöiden lisäksi laatuun vaikuttavat paljon myös käytettävät koneet ja laitteet. Wemaston hitsaajat käyttävät työssään EWM:n toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä koneita.

Konepajapalveluiden ja jakeluverkkojen rakentamisen lisäksi Wemasto toteuttaa laadukkaasti myös erilaiset rautarakenteet sekä asentaa teollisuuden koneet ja laitteet. 

– Teemme SFS-EN ISO 3834-2 vaatimusten mukaisesti teollisuuden putkistoja, teräsrakenteita ja paineastiakorjauksia. Nykyään pystymme tekemään myös voimalaitoksiin ja vihreään energiaan liittyviä projekteja uuden halli-investointimme ansiosta, kertoo Wemaston hallituksen puheenjohtaja ja hitsauskoordinaattori Vesa Perttola

Perttola on perheyrityksen toisen polven edustaja ja yksi yrityksen omistajista. Wemasto on tehnyt yhteistyötä Woikosken, toisen pitkän linjan perheyrityksen, kanssa jo yli 20 vuotta. 

– Ostamme Woikoskelta kaasuja, hitsauslisäaineita, hitsausmaskeja ja hitsauskoneita. Toimimme myös palveluntuottajana Woikoskelle. Valmistamme Woikoskelle kaasulinjastoja ja muita erilaisia projekteja, Perttola summaa. 
 


Wemaston hitsaajat käyttävät työssään EWM:n Titan XQ-, Phoenix XQ- ja Tetrix XQ -mallien hitsauskoneita.

 

“Laatu on meille se ykkösjuttu”

Woikoski maahantuo EWM:n hitsauskoneita. Wemaston hitsaajat käyttävät työssään EWM:n Titan XQ-, Phoenix XQ- ja Tetrix XQ -mallien hitsauskoneita. Tetrix 200 puls toimii keikkakoneena. Hitsauskoneiden lisäksi Woikoski toimittaa Wemastolle myös Optrelin hitsauskypäriä. Jotta asiakkaille voidaan tuottaa aina parasta mahdollista laatua, on myös käytettävien koneiden oltava laadukkaita.

– Laatu on meille se ykkösjuttu. Teemme asiat aina oikeasti laadukkaasti ja kerralla maaliin. Työt tulee monta kertaa halvemmaksi tehdä kerralla kunnolla, kuin korjata monta kertaa, Perttola painottaa. 

– EWM:n hitsauskoneet ovat osoittautuneet luotettaviksi, toimintavarmoiksi ja riittävän helppokäyttöisiksi. Optrelin hitsauskypärissä puolestaan on hyvä optiikka ja esimerkiksi silmälasien käyttäjille ne ovat oikein toimiva vaihtoehto, sillä vahvuus on integroitu suoraan lasiin, Perttola kuvailee.


Wemasto valmistaa myös Woikoskelle kaasulinjastoja ja muita erilaisia projekteja.

 

Tavara saapuu hyllystä perille jopa samana päivänä

Yhteistyö Woikosken kanssa on sujunut vuosien varrella varsin mallikkaasti. Viime vuosina yhteistyö on syventynyt entisestään. Kiitosta Wemastolta saavat erityisesti Woikosken nopeat toimitukset sekä hyvä asiakaspalvelu. 

– Tavaraa saa kyllä todella nopeasti. Woikoskelta kun tilaa, niin tuotteet voi saada jo samana päivänä. Palvelu pelaa niin, että meillä on suoraan yhteyshenkilöiden puhelinnumerot ja tiedämme kenelle soittaa. Heiltä löytyy heti tukea ja apua. Toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys ovat meille tärkeimpiä asioita, juuri laadun takia. Silloin kun se paketti on kasassa – eli on hyvät laitteet ja välineet, sekä hyvät tekijät – niin myös lopputuloksesta tulee hyvä, Perttola kiteyttää. 

– Voisin kyllä suositella Woikoskea myös muille toimijoille. Paitsi en kilpailijoillemme, sillä tämä on meille kilpailuvaltti, Perttola virnistää. 

Takaisin asiakaskokemuksiin