Woikoski valmistaa ja myy kaasuja mitä moninaisempiin käyttökohteisiin teollisuuden prosesseihin sekä valmistukseen, kuten autojen turvatyynyt, viivakoodin lukijat, energiaa säästävät ikkunat jne.

Myös hitsaukseen, kasvihuoneisiin sekä  muun muassa kalan kasvatukseen käytetään kaasuja. Elintarvikekaasuja käytetään puolestaan erilaisten elintarvikkeiden pakkauksessa suojakaasuna sekä virvoitusjuomateollisuudessa.

Liikenne

Liikenteestä syntyvien saasteiden määrää pyritään vähentämään monin eri keinoin. Vetyä voidaan käyttää polttoaineena polttokennoautoissa,  joiden päästöinä syntyy vain puhdasta vettä. Vetyauto peittoaa sähköautot mm. nopeammalla tankkaamisella ja pidemmällä toimintamatkalla.

Vetyä käytetään Euroopassa jo yleisesti polttoaineena niin raskaalle liikenteelle, laivaliikenteelle, junille, busseille kuin henkilöautoillekin.

Ruoanlaitto

Ruoanlaittoon, erityisesti ravintolakeittiöissä suositaan ruoanlaitossa kaasuliettä sekä -grilliä, jotka kuumenevat ja reagoivat nopeasti lämmön säätelyyn. Kaasuliedessä käytetään joko metaania ja nestekaasua.

Autojen turvatyynyt

Turvatyyny löytyy nykyään miltei jokaisesta autosta. Törmäystilanteessa kiihtyvyysanturin kautta välittyy signaali, joka laukaisee tyynyn täyttävän panoksen. 

Panos muodostuu typen ja heliumin kaasuseoksesta. Kaasuseos täyttää turvatyynyn sekunnin murto-osassa. Kiihtyvyysanturit valmistellaan puhdastilassa, typpiatmosfäärissä.

Ikkunoiden eristyslasit

Argon on ilmaa raskaampi jalokaasu, jota käytetään erikoislasien täytekaasuna. Argonilla on lämmöneristävyyttä parantavia ominaisuuksia, joten sitä käytetään erikoislasien välitilan täytteenä.

Jäähdytyskaasu

Vetyä käytetään jäähdyttämiseen,  mm. jäähdytyskaasuna voimalaitoksissa.

Laboratoriot

Laboratorio- ja testikaasuina käytetään muun muassa vetyä, nestekaasua, heliumia, hajuhappea sekä ilokaasua.

Virvoitusjuomateollisuus

Virvoitusjuomateollisuus käyttää hiilidioksidia erilaisten juomien hiilihapottamiseen.

Elintarvikkeiden suojakaasut

Hiilidioksidia ja typpeä käytetään elintarvikkeiden suojakaasuina. Ne vähentävät mikrobien kasvua ja säilyttävät tuotteen alkuperäisen laadun ilman keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita. Elintarvikkeiden käyttöikää pidentämällä helpotetaan ihmisten arkea ja vähennetään ruoan hävikkiä.

Ksylitolin valmistus

Suomesta maailmalle levinneen ksylitolin valmistuksessa käytetään vetyä. Purukumeista ja pastilleista tuttu ksylitoli syntyy koivuhakkeesta  monimutkaisen prosessin avulla, ja uusin innovaatio on valmistaa ksylitolia kauran kuoresta, jonka Fazer lanseeraa markkinoille.

Kasvihuoneet

Kasvihuoneissa ilman hiilidioksidipitoisuuden lisääminen tuo merkittävää hyötyä tuotannolle ja tehostaa tuotantoa luonnollisesti ja ekologisesti. Ilman hiilidioksidipitoisuuden nostaminen voi nopeuttaa kasvua jopa 40 %.

Lasi ja keramiikkateollisuus

Lasi- ja keramiikkateollisuus käyttää myös kaasuja muun muassa polttouuneissa.

Rakennusteollisuus

Rakentamisessa tarvitaan kaasuja ja niitä käytetäänkin lukuisilla työmailla ympäri Suomea.

Viivakoodinlukijat

Helium on todella monikäyttöinen kaasu ja teollisesti valmistettuna se syntyy maakaasun puhdistuksen sivutuotteena. Yksi heliumin monista käyttökohteista on laserit, kuten viivakoodinlukijat, joissa se saa yhdessä neon-kaasun kanssa aikaan tutun punaisen laservalon.