Takaisin asiakaskokemuksiin
EWMKonepaja Santalahti OyOptrel PanoramaxxPicomig 180 Puls TKGWoikoski

20.01.2020

Konepaja Santalahti Oy förlitar sig på Woikoski

Det är viktigt för Konepaja Santalahti att kunna erbjuda sina kunder en kontrollerad och flexibel beställnings-leveransprocess, helhetseffektivitet samt en kvalitetssäker verksamhet och produkt

För Santalahti är det viktigt att erbjuda sina kunder en kontrollerad och flexibel beställnings-leveransprocess, helhetseffektivitet samt en kvalitetssäker verksamhet och produkt. Därför valde Santalahti Woikoski som samarbetspartner och använder EWM:s svetsaggregat.

Konepaja Santalahti Oy är en yrkesskicklig underleverantörsverkstad som tillhandahåller fullständig service. Företaget erbjuder sina kunder krävande plåtslagarsvetsningar, CNC-bearbetningar och projektleveranser samt som underleverans bl.a. ytbehandlingar och transporter. Det är viktigt för Konepaja Santalahti att kunna erbjuda sina kunder en kontrollerad och flexibel beställnings-leveransprocess, helhetseffektivitet samt en kvalitetssäker verksamhet och produkt. Därför har företaget valt Woikoski som samarbetspartner och använder EWM:s svetsaggregat.

Ett svetsaggregat som lämpar sig för fältarbete

Den nyaste anskaffningen är ett svetsaggregat av typen EWM Picomig 180 Puls TKG, som ska användas på fältet och för små svetsningar vid fabriken. Picomig utrustas med en vagn så att den är lätt att flytta tillsammans med Woikoskis gasflaska inne i fabriken.

 Svetsarnas kommentarer om svetsaggregatet EWM Picomig 180 Puls TKG:
  • Väldigt lätt att svetsa och standardparametrarna är mycket lämpliga.
  • Pulsen i ljusflödesenheten fungerar utmärkt.
  • Förhållandet mellan pris och kvalitet är som det ska.
  • Högklassigt aggregat, mycket bra.

När svetsaggregatet beställdes var det samtidigt behändigt att beställa gas, svetstråd, tryckregulator och andra svetsningstillbehör från Woikoski. På samma gång presenterades också Optrels svetshjälmar, som t.ex. i Panoramaxx-modellen har ett mycket brett synlighetsområde och glas som automatiskt blir mörkare enligt ljusbågens ljusstyrka.

Takaisin asiakaskokemuksiin