Tillbaka

26.01.2023

Woikoski är ett innovativt företag som ser på framtiden med tillförsikt

Woikoski vill vara finländarnas förstahandsval för gaser och relaterade lösningar och tjänster och arbetar outtröttligt för det.

För oss Woikos-folk är familjeföretagande, finskhet och ansvarstagande viktiga värden. Vi har kunnat utveckla företagets verksamhet på lång sikt med erfarenhet. Familjeföretag har olika styrkor, erfarenhet och motståndskraft för att möta utmaningar.

Världssituationen på gasmarknaden går i en riktning där företagen koncentrerar sig och köper varandra. Antalet aktörer på marknaden minskar. Woikoski har grundat världens gasindustri, när det fanns sextio företag. Nu är Woikoski ett av få kvarvarande företag som fortfarande är självständiga familjeägda företag. Utöver dessa permanenta saker har Woikoski också genomgått många stora reformer och förändringar.

Vi har investerat mycket i utveckling och kompatibilitet av vårt affärssystem och relaterade system. Samtidigt har vi förfinat våra processer, effektiviserat vår verksamhet och utvecklat olika områden och deras gränssnitt. Innan detta har vi redan förnyat vårt kvalitetssystem. Vi har också förbättrat vår produktion. Det är för närvarande enkelt för oss att övervaka vår verksamhet och öka vår produktion vid behov.

Utöver systemen har vi även utvecklat vår organisation för att möta dagens och framtidens behov. Vi har märkt, ett våra kunder i allt högre grad vill ha en totalservice så att våra kunder kan fokusera på sina egna styrkor. De vill ha en pålitlig partner vid sin sida som tar hand om gasrelaterade uppgifter som helhet. Vi får allt oftare förfrågningar om utmanande nya projekt och enheter. Det är uppgifter vi gillar, och vi har bekräftat t.ex. vår teknik- och underhållsorganisation för att kunna möta våra kunders behov.

Vi har utbildat vår personal, utvecklat vår kundorienterade verksamhet och försökt säkerställa ett sömlöst flöde av kritiska verksamheter. Vår egen kundtjänst, med mer än tjugo experter, servar våra kunder via chatt, webbutik, telefon och e-post. Vår hemsida ger omfattande information om våra produkter och verksamhet.

De senaste åren har vår leveranssäkerhet legat på en mycket bra nivå, 2021 satte vi även vårt eget omsättningsrekord (64 Meur). Ryktesforskning visar också att vi är ett pålitligt och respekterat företag. Vi kommer dock inte nöja oss med detta, utan sikta högre så att våra kunder kan fortsätta lita på oss. Vi vill vara finländarnas förstahandsval inom gaser och relaterade lösningar och tjänster, och vi arbetar outtröttligt för att uppnå det.

Tillbaka