Takaisin listaukseen

26.01.2023

Woikoski on innovatiivinen ja tulevaisuuteen luottavaisesti katsova yritys

Woikoski haluaa olla suomalaisten ykkösvalinta kaasuissa sekä niihin liittyvissä ratkaisuissa ja palveluissa, ja tekee tauotta töitä sen eteen.

Meille woikoskelaisille perheyrittäjyys, suomalaisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä ja merkittäviä arvoja. Olemme pystyneet kehittämään yrityksen toimintaa pitkäjänteisesti sukupolvilta perityt kokemukset ja arvot selkärangassamme. Perheyrityksillä on erilaista voimaa, kokemusta ja kestävyyttä vastata haasteisiin.

Kaasumarkkinoiden maailmantilanne on menossa suuntaan, jossa yritykset keskittyvät, ostavat toisiaan ja toimijoiden määrä markkinoilla pienenee. Woikoski on ollut perustamassa maailman kaasualaa, jolloin yrityksiä oli kuutisenkymmentä. Nyt Woikoski on yksi harvoista jäljellä olevista yrityksistä, jotka yhä ovat itsenäisiä saman suvun omistuksessa olevia yrityksiä. Woikoskella on näiden pysyvien asioiden lisäksi tapahtunut myös paljon suuria uudistuksia ja muutoksia.

Olemme panostaneet valtavasti toiminnanohjausjärjestelmämme ja siihen liittyvien järjestelmien kehittämiseen ja yhteensopivuuteen. Samalla olemme hioneet prosessejamme tehostaen toimintaamme ja kehittäen eri osa-alueita ja niiden rajapintoja. Tätä ennen uusimme jo laatujärjestelmämme. Olemme tehostaneet myös tuotantoamme. Meidän onkin tällä hetkellä helppo seurata toimintaamme ja kasvattaa tuotantoamme tarpeen mukaan.

Järjestelmien lisäksi olemme myös kehittäneet organisaatiotamme vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. Olemme mm. havainneet asiakkaidemme haluavan enenevässä määrin kokonaispalvelua niin, että asiakkaamme voivat keskittyvät omiin vahvuuksiinsa. He haluavat rinnalleen luotettavan kumppanin, joka ottaa hoitaakseen kaasuun liittyvät tehtävät kokonaisuutena. Saamme enenevässä määrin kyselyjä haastavista uusista projekteista ja kokonaisuuksista. Nämä ovat meille mieluisia tehtäviä ja olemmekin vahvistaneet mm. teknistä ja huolto-organisaatiotamme kyetäksemme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme kouluttaneet henkilöstöämme, kehittäneet asiakaslähtöistä toimintaamme ja pyrkineet varmistamaan kriittisten toimintojen saumattoman sujuvuuden. Oma asiakaspalvelumme palvelee yli kahdenkymmenen asiantuntijan voimin asiakkaitamme chatissa, verkkokaupassa, puhelimessa ja sähköpostitse. Verkkosivustomme antaa kattavasti tietoa tuotteista ja toiminnastamme. 

Toimitusvarmuutemme on viime vuosina ollut erittäin hyvällä tasolla, teimme vuonna 2021 myös oman liikevaihtoennätyksemme (64 Meur). Mainetutkimuskin osoittaa meidän olevan luotettu ja arvostettu yritys. Emme kuitenkaan ”iske hanskoja tiskiin” ja tyydy tähän, vaan tähtäämme korkeammalle, jotta asiakkaamme voivat jatkossakin luottaa meihin. Haluamme olla suomalaisten ykkösvalinta kaasuissa sekä niihin liittyvissä ratkaisuissa ja palveluissa, ja teemme tauotta töitä sen eteen.

Takaisin listaukseen