Takaisin asiakaskokemuksiin

27.05.2020

Kaikki tarvittava yhdestä paikasta

"Meidän työtä helpottaa, kun voimme tehdä monenlaisia hankintoja yhdestä paikasta, yhteistyö Woikosken kanssa on sujunut joustavasti."

"Meidän työtä helpottaa, kun voimme tehdä monenlaisia hankintoja yhdestä paikasta, yhteistyö Woikosken kanssa on sujunut joustavasti."

Nordic Power Service Oy on vuonna 2011 perustettu energia- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat voimalaitoskattilavalmistajat ja prosessiteollisuus. Pääasiakkaat ovat Amec Foster Wheeler, Andritz ja Valmet Technologies.

- Tavoitteemme on toimittaa korkeaa laatua ja olla luotettava toimittaja asiakkaillemme. Palvelussa korostuvat myös ripeys sekä joustavuus ja kilpailukykyinen hinta, sanoo yhtiön laatupäällikkö Antti Sutinen.

Woikoski toimittaa Nordic Power Servicelle hitsauskoneet, kaasut ja tarvikkeet. Luotettava konekanta on tärkeä osa yhtiön toiminnan kehittämistä. "Töitä tehdään erittäin haastavassa toimintaympäristössä. Koneiden pitää toimia kaikissa tilanteissa, jotta voimme taata laadukkaan ja onnistuneen toimituksen asiakkaillemme. Tämän lisäksi täytyy olla ammattitaitoiset hitsarit, jotta hitsaussaumat läpäisevät tiukimmankin arvioinnin" Sutinen jatkaa.

- Koska töitä tehdään erittäin haastavassa ympäristössä, koneiden pitää toimia kaikissa tilanteissa, Nordic Power Servicen laatupäällikkö Antti Sutinen sanoo. 

Tarvikkeita hitsauspuikoista lankoihin ja maskeihin

Tarvikkeista Woikoski toimittaa Nordic Power Servicelle muun muassa hitsauspuikot sekä Tig- ja MAG-hitsauslangat.
- Tarvikkeissakin korostuu hinnan ohella toimivuus. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaat mahdolliset työkalut. Tilaamme Woikoskelta myös monenlaista muutakin kulutustavaraa, kuten laikkoja ja hitsausmaskeja. Meidän työtä helpottaa, kun voimme tehdä monenlaisia hankintoja yhdestä paikasta, Sutinen sanoo. Hänen mukaansa yhteistyö Woikosken kanssa on sujunut joustavasti.


- Olemme tyytyväisiä Woikosken Varkauden toimipisteen toimintaan. Olemme saaneet sieltä aina hyvää ja ystävällistä palvelua.

Woikoski toimittaa Nordic Power Servicelle saksalaisen EWM:n monipuolisilla toiminnoilla varustetut hitsauskoneet.

Takaisin asiakaskokemuksiin