Woikosken myynti- ja palvelukanavat uudistuivat

Keväällä 2016 tehty asiakastyytyväisyyskysely todisti, että asiakas saa Woikoskelta asiakaslähtöistä palvelua. Tänä syksynä Woikoski uudisti myynti- ja palvelukanavansa, sillä haluamme olla vieläkin ketterämpi ja joustavampi asiakkaillemme. Jatkossa palvelemme suoratoimitusasiakkaita suora- ja ratkaisumyyntitiimin sekä jälleenmyyntiasiakkaita ja jälleenmyyjiämme yritys- ja jälleenmyyntitiimin kautta. Myyntialueet jakautuivat samalla myös Pohjois-Suomen, Keski-Suomen ja Etelä-Suomen myyntialueisiin. Uudistuksen avulla pystymme auttamaan ja palvelemaan paremmin asiakkaidemme erilaisia tarpeita ja etsimään kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja heidän ongelmiinsa.

 

Teollisten kaasujen tilaamista koskevat muutokset
 

Lokakuun alussa 3.10. avasimme asiakkaillemme uudet palvelukanavat, joissa voi hoitaa keskitetysti asiakaspalveluasiat, tilaukset tai yritys- ja jälleenmyyntiasiat sujuvasti. Woikosken 160 jälleenmyyjää palvelevat asiakkaita ympäri Suomen edelleen, niin kaasu- kuin hitsaustarvikeasioissa. Yksi muutos oli teollisten kaasujen ja hitsaustarvikkeiden noutomyynnin lakkauttaminen Woikosken omilta toimipisteiltä 15.9.2016. Jälleenmyyntipisteemme palvelevat asiakkaitamme kuten ennenkin ja kaasujen asiakastoimitukset kulkevat normaalisti. Kun tilaus tehdään arkisin klo 12 mennessä, pullokaasut toimitetaan seuraavana sovittuna ajopäivänä. Muistathan myös sähköisen tilausjärjestelmämme, jota kautta kaasut voi tilata kätevästi netissä: www.awonen.fi.
Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi yhteystiedot täältä.

 

Myös lääkkeellisten kaasujen tilaus- ja toimituskäytännöt muuttuivat
 

Lääkkeellisten kaasujen tilausten vastaanotto ja muu asiakaspalvelu keskitettiin Järvenpäässä sijaitsevaan Medical asiakaspalvelukeskukseen 3.10.2016 lähtien. Medical asiakaspalvelussa vastaanotamme asiakkaiden lääkekaasu- ja sairaalatarviketilaukset sekä vastaamme niihin liittyviin kysymyksiin. Kotihappihoitoasiakkaita palvelemme omassa Medical Kotihappihoito asiakaspalvelunumerossa kaikissa kotihappihoitoon liittyvissä asioissa. Myös lääkkeelliset tilaukset voi tehdä sähköisen tilauslomakkeen kautta: www.awonen.fi

Voikosken, Turun, Kotkan, Imatran ja Varkauden toimipisteiden lääkkeellinen noutotoiminta loppui kokonaan, joten näillä alueilla lääkekaasut toimitetaan jatkossa asiakkaalle suoraan. Oulun, Järvenpään ja Pirkkalan osalta noutotoiminta jatkuu, mutta tilaukset on tehtävä noutoa edeltävänä arkipäivänä viimeistään kello 12. Nouto on mahdollista ko. toimipisteiltä arkipäivisin kello 8.00 – 16.00. Toimipisteen portit avataan asiakkaille noudon yhteydessä. Muutokset eivät koske asiakkaita, joille lääkekaasut on toimitettu suoraan tai lääkekaasut on noudettu jälleenmyyjältämme.
Tulosta uudet yhteystiedot tästä.

 

  • ADR-lisä 21.9.2018 – Logistiikkayritysten veloittama ADR-lisä lisätään 01.10.2018 alkaen Oy Woikoski Ab:n tilausten kuljetuskustannuksiin alalla vallitsevan yleisen käytänteen mukaisesti.
  • Euroopan laajuinen hiilidioksidipula 30.6.2018 – Hiilidioksidia syntyy muiden prosessien sivutuotteena ja tuotanto-ongelmat ja seisakit, sekä k
  • Woikoski onnittelee Hitsauksen Suomen mestaruuskilpailun 2018 voittaja Jan Halosta 10.6.2018 – Hitsauksen Suomen mestaruuskilpailun 2018 voittajat julistettiin Nordic Welding Expossa Tampereella. SM-kisan voitti Jan Halonen VAMM Steeliltä.
  • Woikoski onnittelee 1.6.2018 – Woikoski onnittelee kaikkia koulutuksistaan valmistuneita ja toivottaa aurinkoista kesää!
  • Oikeusministeri vierailulla Woikoskella 28.5.2018 – Woikoskella kävi merkittäviä vieraita, kun oikeusministeri Antti Häkkänen vieraili Voikosken toimipisteellämme tänään tapaamassa Sari ja Clas Palmbergia, sekä tutustumassa Woikosken toimintaan.
  • Esittelyssä sponssikohteemme Niko Wilenius 25.5.2018 – Niko Wilenius: ikä 10 vuotta. Aloittanut ajamisen myös vuonna 2013. Edustaa myös Simk ja viime kaudella ajanut myös ensimmäistä kautta MX liigaa. Luokkana MX 65.

Sivut