Freestyle Comfort kannettava matkahappirikastin

Freestyle Comfort on kannettava matkahappirikastin ja luotettavaa laatua Caire Medicalilta. Herkästi sisäänhengityksen tunnistava ja kevyt laite 0-5 L/min virtauksille. Akun kesto jopa 
8 h 2 L/min virtaksella.

Laadukas kannettava matkahappirikastin

Freestyle Comfort on kevyt kannettava matkahappirikastin joka on luotu helpottamaan happihoitopotilaan liikkumista.

Laitetta on saatavilla kahdella eri kokoisella akulla. Freestyle Comfort pienellä akulla painaa 2,3 kg ja akun kesto uutena 2 L/min virtauksella on n. 4 h. Freesty Comfort isolla akulla painaa 2,7 kg ja akun kesto uutena 2 L/min virtauksella on n. 8 h.

Matkahappirikastimien tilausohje

Woikoski Medical vuokraa ja myy Freestyle Comfort matkahappirikastinta. Yksityishenkilölle toimitamme matkahappiriskastimia vain hoitavan yksikön luvalla. Toimitus sisältää akun, kuljetuslaukun, tasa- ja vaihtovirtajohdot, tarvikelaukun ja käyttöoppaan. Käsittely- ja toimitusmaksu 56,00 €. Veloitetaan myös noudettuna.

Toimita hoitavan yksikön täyttämä ja asiakkaan allekirjoittama tilauslomake tai hoitavan yksikön vapaamuotoinen lausunto happihoidostasi Woikoski Medicalille sähköpostilla, postilla tai faksilla. Autamme valitsemaan tarpeeseesi sopivan laitteen. Tilauslomakkeen voit pyytää osoitteesta kotihappihoito@woikoski.fi.

  • faksilla numeroon 020 605 1812
  • salattuna sähköpostilla kotihappihoito@woikoski.fi
  • tai postitse osoitteeseen Woikoski Medical, Puurtajankatu 22, 04440 Järvenpää

Lisätietoja tuotteesta valmistajan sivuilta: https://www.caireinc.com/product/freestyle-comfort/

Katso myös nämä tuotteet

SimplyGo Mini

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2022 Woikoski Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.