Debson TM2 ja Debson TM2 Flush -virtaussäädin

Debson tm2 ja Debson tm2 Flush -virtaussäätimissä on esisäädetyt virtausnopeudet, joka takaa tarkat ja vakaat virtausnopeudet. Laitteita voidaan käyttää mistä suunnasta tahansa, joten virtaussäädin mukautuu erinomaisesti hoidollisiin tarpeisiin. Saatavilla yhden ja kahden yksikön kokoonpanoissa.

Tuotenimike: T203832

 

Ominaisuudet
Virtauksensäätönuppi on varustettu lukitusmekanismilla, jotta virtausnopeutta ei pääse muuttamaan vahingossa. Kaasuvirtaus myös kahden asennon välissä varmistaa kaasunsyötön potilaalle, vaikka laite olisi vahingossa säädetty kahden asetuksen välille. Suurilla siivekkeillä varustettu säätönuppi varmistaa tukevan otteen. Valittu virtausnopeus näkyy selvyyden vuoksi kahdessa kohdassa.

Vakiovarusteena virtaussäätimissä on pysäytinjärjestelmä, joka estää hoitohenkilökuntaa vaihtamasta nollasta maksimivirtaukselle ja päinvastoin. Valinnaisena määrättyihin käyttökohteisiin suunniteltu FLUSH-järjestelmä, joka tuottaa välittömästi lyhytaikaisen 30 l/min -kaasuvirtauksen. Kaksinkertainen suodatus: tulo- ja poistoaukoissa olevat suodattimet varmistavat potilaan ja laitteen turvallisuuden. Jokaisen virtausmittariyksikön runkoon on kaiverrettu sarjanumero tunnistettavuuden ja jäljitettävyyden takaamiseksi.

  • Käytettävät kaasut: lääkkeellinen happi ja lääkkeellinen ilma
  • Yhden tai kahden säätimen versiot
  • Liitäntä paineistetun kaasun lähteeseen, joko suoraan pikaliittimellä tai kiskolla

Luokka: IIA lääkinnällinen laite.
Standardi: EN ISO 15002: 2008 mukainen

Tekniset tiedot
Tulopaine: 4,5 bar +/– 0,5 bar
Kaasut: happi – lääkeilma
Tuloaukot: 12x100 F – 1/4G M – 1/8NPT F – 3/8” BSP F
Poistoaukot:  9/16” M
Paino (ilman pikaliitintä): 250 g
Mitat (ilman pikaliitintä): 58 x 60 x 71 mm (K x L x S)

 

 

Katso myös nämä tuotteet

Letkuyhde 9/16 Virtaussäädin mittari Kostutinpullo

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2020 Oy Woikoski Ab. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.