Takaisin listaukseen
huoltokaasuverkostot woikoskikunnossapito

21.09.2022

Huolto ja kunnossapito on tarkkaa työtä

Huoltopäällikkö Jukka Mannila luotsaa Woikosken huolto- ja kunnossapitotiimiä, johon hänen lisäkseen kuuluu kuusi asentajaa. Koronaetäily on tullut meille muille tutuksi viimeisten vuosien aikana, mutta huoltotiimille se on ollut arkipäivää aina.

Huolto ja kunnossapito takaavat Woikosken tuotteiden ja palveluiden ehdottoman turvallisuuden. Huolto- ja kunnossapitotoiminnan keskiössä on asiakas, joka huoltotyön lisäksi saa parhaan mahdollisen kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen.

Woikosken palveluihin kuuluvat kaasuverkostojen kuntokartoitus sekä ennakkohuolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelut. Säännöllisellä huollolla kaasun laatu voidaan taata ja käyttökustannukset pitää kurissa, sillä esim. kaasuvuodot nostavat kustannuksia ja aiheuttavat turvallisuusriskin.
 

Woikosken Huolto ja kunnossapito

Huumori kukkii Jukka Mannilan (keskellä) luotsaamassa Woikosken huolto- ja kunnossapitotiimissä.
 

Kaasun puhtaus prosessissa on tärkeää

Kaasuverkoston kunto vaikuttaa myös kaasun puhtauteen. Koska tuotantoprosessissa kaasun puhtaus on tärkeää, on ensi arvoisen olennaista huolehtia kaasuverkoston kunnosta säännöllisin huolloin. Säännöllisillä huolloilla myös ennaltaehkäistään mahdollisia rikkoontumisista aiheutuvia kalliita tuotantokatkoksia, kun verkoston huolto ja korjaus tehdään suunnitelmallisesti ja hallitusti.
 

Kaasunjakeluverkoston kuntokartoitus raportteineen tuo mielenrauhaa

Woikosken kaasujärjestelmien kuntokartoituksella asiakas varmistaa kaasunjakelujärjestelmän ajantasaisuuden ja toimintavarmuuden. Woikosken ammattitaitoinen ja koulutettu asiantuntija käy kokonaisvaltaisesti läpi asiakkaan järjestelmät. Sen jälkeen asiakas saa tiedon järjestelmän kunnosta, turvallisuudesta ja siitä, että se täyttää kaikki lain mukaiset vaatimukset. Myös mahdolliset korjausehdotukset löytyvät raportista.

Keskiössä turvallistaminen ja säännöllinen huolto

Kun asiakas on saanut tuotteensa tai järjestelmänsä, Jukka Mannila kannustaa käyttämään niitä vapaasti ja turvallisesti, mutta muistamaan vuosihuollot. Myös laatutuotteet ja -palvelut tarvitsevat säännöllisen huollon toimiakseen turvallisesti ja vakaasti.
 

Jukka Mannila huolto ja kunnossapito Woikoski

Jukka muistuttaa asiakkaita säännöllisten huoltojen tärkeydestä.

Takaisin listaukseen